Cadde‘Ayazın Sonu Güneş’i rüyasında görmüş!

‘Ayazın Sonu Güneş’i rüyasında görmüş!

07.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

‘Ayazın Sonu Güneş’ dizisiyle izleyiciyle buluşan Birand Tunca, projeyi teklif gelmeden önce rüyasında gördüğünü söyledi

‘Ayazın Sonu Güneş’i rüyasında görmüş

Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen ‘Ayazın Sonu Güneş’ dizisiyle izleyiciyle buluşan Birand Tunca, ‘Ünlü Sohbetleri’ programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Projeyi rüyasında gördüğünü belirten oyuncu, “Bu dizi bana gelmeden önce Yunanistan’daydım. Rüyamda annem havuzlu bir konakta, müştemilat tarafında yaşıyordu. Sonra ‘Ayazın Sonu Güneş’ geldi. Çekim yaptığımız ev, aynı rüyamdaki gibi bir ev. Annemin duaları hep üzerimde” açıklamasında bulundu.

‘Ruins’ filmiyle festivallerden ödülle dönen Tunca, “Kendimi geliştirmek adına İtalyanca, İspanyolca ve Portekizce öğreniyorum” diye konuştu.

Yıllardır ekranda olmasına rağmen özel hayatını daha steril olarak yaşamayı tercih ettiğini söyleyen oyuncu, “Türkiye’de daha çok marjinal hayatlar gündem oluyor. Ben böyle bir hayattan kaçıyorum. Gündem yaratma gibi bir çabam yok. Magazinsel bazı şeyler yaşıyorum ama daha çok özel kalmasını tercih ediyorum” ifadelerini kullandı.