CaddeÇocuklar Duymasın'ın acı günü

Çocuklar Duymasın'ın acı günü

28.08.2018 - 10:06 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın isimli dizide 'Beton Orçun' karakterini canlandıran Alperen Khamis'in annesi hayatını kaybetti.

Çocuklar Duymasının acı günü

Çocuklar Duymasın’ dizisinde Beton Orçun karakterine can veren Alperen Khamis’in anneannesi ve annesi Haziran ayında talihsiz bir trafik kazası geçirmişti. Yaşanan bu kaza sonrası yapılan müdahalelere rağmen Khamis’in anneannesi Zennure Aksu, Haziran ayında hayata gözlerini yummuştu.

Haberin Devamı

Genç oyuncu Alperen Khamis daha bu acıyı üzerinden atamadan bu defa aynı kazada yaralanan ve o zamandan bu yana yoğun bakımda tedavi gören annesi Nilgün Aksu’yu kaybetti. Aksu aynı kazada ağır yaralanmıştı ve uzun bir süredir yoğun bakımda tedavi altındaydı.

İKİ AY HAYAT MÜCADELESİ VERDİ
Aksu, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Tarabya Merkez Camii’nde kaldırılarak aile mezarlığına defnedileceği bilgisine ulaşıldı. (Sözcü-Ömercan Altay)

KEŞFETYENİ
Afra Saraçoğlu'ndan radikal karar! İşte yeni imajı
Afra Saraçoğlu'ndan radikal karar! İşte yeni imajı

Cadde | 22.04.2025 - 07:10

Son dönemin en popüler isimlerimden biri olan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu imaj değişikliğine gitti. Yeni saçlarını Instagram hesabından paylaşan Afra Saraçoğlu binlerce beğeni aldı.

Yazarlar