CaddeCaner Erdeniz: Evde Müge’nin sözü geçer!

Caner Erdeniz: Evde Müge’nin sözü geçer!

15.09.2024 - 09:29 | Son Güncellenme:

Müge Boz'un eşi Caner Erdeniz, önceki gece Etiler'deki bir mekana girerken görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda doğum yapan eşi Müge Boz ve yeni doğan bebeklerinden bahseden Erdeniz, 'hanımcıyım' dedi.

Caner Erdeniz: Evde Müge’nin sözü geçer

Basketbolcu Caner Erdeniz (37) ile 2019'da Barselona'da nikâh masasına oturan model ve oyuncu Müge Boz (40), aynı yıl kızı Vina'yı (4) kucağına almıştı.

Haberin Devamı

Müge Boz, 1 Haziran'da ikinci kez anne olmuş; bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için doğumu bekleyen çift, minik oğullarına Rika adını vermişti.

"ÇOK GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİK"

Müge Boz'un eşi Caner Erdeniz, önceki gece Etiler'deki bir mekana girerken görüntülendi. Erdeniz, ayaküstü gazeteciler ile sohbet etti. Yazın yaptıkları tatillerden bahseden Caner Erdeniz, "Güzel bir yaz geçirdik, güzel tatiller yaptık. Çok güzel anılar biriktirdik." dedi.

"BANA BENZEDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR"

Geçtiğimiz aylarda doğum yapan eşi Müge Boz ve yeni doğan bebeklerinden bahseden Erdeniz, "Çok uyumlu bir çocuk. Şimdiye kadar bize bir sorun çıkarmadı. Bana benzediğini söylüyorlar ama Müge'ye dönüyor yavaş yavaş bence. Müge veya bana benzesin. Sağlıklı olsun da bir önemi yok" diye konuştu.

Haberin Devamı

Caner Erdeniz: Evde Müge’nin sözü geçer

 "EŞİN MUTLUYSA MUTLUSUN"

Evde eşinin sözünün geçtiğini de dile getiren Caner Erdeniz, "Evde Müge'nin sözü geçer her zaman. Hanımcıyım, eşin mutluysa mutlusun" diyerek güldü.