CaddeBu kez ters köşe yapacak

Bu kez ters köşe yapacak

03.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sanat hayatının 60’ıncı yılını kutlayan Nilgün Kasapbaşoğlu, Kanal D’de ekrana gelecek ‘Bizi Birleştiren Hayat’ dizisinde canlandıracağı rolle ters köşe yapacak.

Bu kez ters köşe yapacak

Çocuk yaşta oyunculuğa adım atan; tiyatro, sinema ve televizyonda yüzlerce yapımda rol alan; seslendirme sanatçısı olarak birçok karaktere hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, yeni sezonda Kanal D’de olacak. Sanatçı, meslekte 60’ıncı yılının tecrübesiyle ‘Bizi Birleştiren Hayat’ dizisinde Münevver Hanımı oynayacak. “60 yılı devirince yapacağınız işin sizi heyecanlandırması gerekiyor” diyen Kasapbaşoğlu, “Münevver, beni heyecanlandırdı çünkü bu kez ters köşe bir rol oynuyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

9 Eylül Pazartesi saat 11.00’da ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak sanatçı, “Seyircimiz beni hep sevecen karakterlerde gördü. Şimdi ise ters köşe bir rol oynuyorum ve çok mutluyum. Biz oyuncuyuz, vücut dilimiz, sesimiz var. Biz, her türlü karakteri oynarız” diye konuştu. ‘Bizi Birleştiren Hayat’ın hikâyesinin çok etkileyici olduğuna değinen Kasapbaşoğlu, “Hem aşkın hem de sevgisizliğin olduğu, kopuk aile ilişkilerinin nelere sebebiyet verebileceğini anlatan, çok gerçek ve hayatın içinden bir hikâye” dedi.