CaddeBoşanma aşamasındaki rapçi Cardi B. üçüncü kez anne oldu!

Boşanma aşamasındaki rapçi Cardi B. üçüncü kez anne oldu!

13.09.2024 - 11:33 | Son Güncellenme:

ABD'li rapçi Cardi B ile meslektaşı Offset, geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını duyurmuştu. Üçüncü kez hamile olan 31 yaşındaki şarkıcı, bebeğini dünyaya getirdi. Cardi B, dün akşam saatlerinde doğan kızıyla fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı.

Boşanma aşamasındaki rapçi Cardi B. üçüncü kez anne oldu

Tam adı Belcalis Marlenis Almánzar Cephus olan Cardi B., 2017’de meslektaşı Offset ile dünyaevine girmişti. İkilinin Kulture adını verdikleri bir kızları olmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü çift, 2020'de boşanmaya karar vermiş ancak ayrılığa fazla dayanamayıp, tekrar bir araya gelmiş ve 2021'de ikinci çocukları Wave'i kucaklarına almıştı.

"MİNNETTARIM"

Bir ayrılıp bir barışan çift, son olarak yeniden ayrılık kararı almıştı. Dava açtığı ortaya çıkan Cardi B., aynı zamanda yaptığı duyuruyla üçüncü kez hamile olduğunu açıklamıştı.

Her sonla birlikte yeni bir başlangıç gelir! Bu mevsimi seninle paylaştığım için çok minnettarım, bana daha fazla sevgi, daha fazla hayat getirdin ve en önemlisi gücümü yeniledin!Bana her şeye sahip olabileceğimi hatırlattın! Bana hayat, aşk ve tutkum arasında asla seçim yapmak zorunda olmadığımı hatırlattın! Seni çok seviyorum ve başarmama yardım ettiğin, beni yapmaya zorladığın şeye tanık olmanı sabırsızlıkla bekliyorum! Hayatın iniş çıkışlarıyla başa çıkmak ve pes etmek çok daha kolay, ama sen, kardeşin ve kız kardeşin bana neden bunları aşmaya değer olduğunu gösterdiniz!

MÜJDELİ HABERİ VERDİ!

'I Like It', 'Bodak Yellow' ve 'Drip' gibi şarkılarla tanınan ABD'li rapçi , üçüncü kez anne olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Boşanma aşamasındaki rapçi Cardi B. üçüncü kez anne oldu

"EN GÜZEL ŞEY"

Doğumhaneden bile paylaşım yapan ünlü şarkıcı, gündem olan Instagram gönderisine, "En güzel şey" notunu düştü.

Boşanma aşamasındaki rapçi Cardi B. üçüncü kez anne oldu