CaddeBabaların en hüzünlü ve en mutlu günü kızlarının düğünüdür! 'D-Smart ailesine çok teşekkür ederim'

Babaların en hüzünlü ve en mutlu günü kızlarının düğünüdür! 'D-Smart ailesine çok teşekkür ederim'

21.09.2024 - 17:29 | Son Güncellenme:

Babaların hem en hüzünlü hem de en sevinçli günü kızlarının düğünüdür. Böyle karmaşık duygular içerisinde olan İsmail Aygün, bir taraftan düğün hazırlıklarını yaparken; diğer yandan cep telefonunu açtı, alfabetik sırayla eş, dost, akrabayı kızının en mutlu gününe davet etti. Kütahyalı İsmail Bey, 'D' harfine geldiğinde hem karşı tarafı hem de kendini şaşırtan bir sürecin başladığından habersizdi.

İsmail Aygün, "12 yıldır iyi günde kötü günde yanımda oldu" diyerek, D-Smart Çağrı Merkezi’ni aradı ve bu özel günlerinde D-Smart’ı da yanında görmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

İsmail Bey’in kızı Hilal ile Kerem’in en mutlu günü gelip çattı. Bursa’da 6 Eylül’de gerçekleşen düğün, İsmail Aygün için başka bir heyecanın başlangıcıydı. Çünkü D-Smart’ı temsilen Orta Anadolu Bölge Müdürü Emrah Anadolu, düşmesin diye iç cebine sakladığı hediyesiyle düğüne gelmiş, D-Smart ailesinin en samimi hislerini de Bursa’ya getirmişti.

Babaların en hüzünlü ve en mutlu günü kızlarının düğünüdür D-Smart ailesine çok teşekkür ederim

"HER AKŞAM EVİMDE SOHBET ETMİŞİM"

Kızı için olduğu kadar kendisi için de unutulmaz bir gün yaşayan İsmail Bey, akmak için fırsat kollayan gözyaşlarını saklayarak, o gece şu duygusal konuşmayı yaptı:

D-Smart ile 12 yıldır bir arkadaşlığımız dostluğumuz var. Ben D-Smart ile evimi paylaşmışım, her akşam evime geldiğimde onunla sohbet etmişim. Dolayısıyla D-Smart ailesini temsilen yetkili birisinin kızımın düğününe gelmesini çok arzu ettim. D-Smart ailesine çok teşekkür ederim.

Babaların en hüzünlü ve en mutlu günü kızlarının düğünüdür D-Smart ailesine çok teşekkür ederim