CaddeAnkaralı Ayşe Dinçer'den Demet Özdemir itirafı!

Ankaralı Ayşe Dinçer'den Demet Özdemir itirafı!

24.05.2023 - 08:25 | Son Güncellenme:

Ankaralı Ayşe, katıldığı canlı yayında 13 yıl önce arkasında dansçılık yapan Demet Özdemir hakkında konuştu. Özdemir'in işine sadık ve istekli biri olduğunu söyleyen Ayşe Dinçer, şimdilerde dizilerin aranan ismi olan oyuncunun o dönemin parasıyla ne kadar kazandığını söyledi. Dinçer, canlı yayında Özdemir'e mesaj atmayı da ihmal etmedi.

Ankaralı Ayşe Dinçerden Demet Özdemir itirafı

Müzik kariyerinin yanı sıra katıldığı programlarla da gündeme gelen Ayşe Dinçer, TV8'dee ekranlara gelen '2. sayfa' programının konuğu oldu. Birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan Ankaralı Ayşe, yıllar önce klibinde rol alan Demet Özdemir hakkında da konuştu.

Haberin Devamı

HAFTALIK 50 TL!

Ankaralı Ayşe, o dönem Demet Özdemir'in program başına 50 TL gibi bir para kazandığını söyledi ve canlı yayında ünlü oyuncuya mesaj attı. Ayşe Dinçer, "Demet'in işine olan saygısını unutmuyorum" ifadelerini de kullandı.

Ankaralı Ayşe Dinçerden Demet Özdemir itirafı

DANS ETTİĞİ VİDEO GÜNDEM OLDU

Oyunculuğunun yanı sıra dans tutkusuyla da bilinen Demet Özdemir'in, yıllar önce Ankaralı Ayşe Dinçer'in arkasında dans ettiği video ortaya çıkmıştı. Ankaralı Ayşe'nin 'Tiki tak tak' isimli şarkısına çekilmiş bir klipte dans ederken görülen güzel oyuncunun görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Ankaralı Ayşe Dinçerden Demet Özdemir itirafı

ESKİ EŞİNİN EVİNDEN ÇIKTI

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, beş aylık evliliklerini 8 Mayıs'ta Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmayla resmi olarak bitirdi. Ayrılığın ardından bekar evine dönen Özdemir, önceki gün eski eşinin evinden çıkarken görüntülendi.

Ankaralı Ayşe Dinçerden Demet Özdemir itirafı

Haberin Devamı

"BUNLARI ANLATACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORSUN HERHALDE"

Demet Özdemir, "Bir saattir içeridesiniz. Oğuzhan Bey'le neler konuştunuz?" sorusuna ise "Saçmalama bunları anlatacağımı düşünmüyorsun herhalde" yanıtını verdi.

Ankaralı Ayşe Dinçerden Demet Özdemir itirafı