CaddeEzgi Mola mutfak alışverişini pazardan yapıyor! 'Her şey çok doğal'

Ezgi Mola mutfak alışverişini pazardan yapıyor! 'Her şey çok doğal'

16.08.2024 - 07:50 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, kasım ayında ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Can adını verdikleri minik oğlu ile Çeşme'de tatil yapan Mola, önceki gün Alaçatı'da görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, mutfak alışverişi yapmak için pazara geldiğini söyledi.

Ezgi Mola mutfak alışverişini pazardan yapıyor Her şey çok doğal

Uzun süredir aşk yaşayan Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs 2023'te evlenmişti. Mola'nın nikâh şahidi meslektaşı ve yakın arkadaşı Enis Arıkan, Aksakallı'nın şahidi ise eski futbolcu Sinan Engin olmuştu.

Haberin Devamı

Sürpriz nikahtan kısa süre sonra hamile olduğunu açıklayan Mola, 24 Kasım'da ilk bebeğini kucağına almıştı. Anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan çift, çocuklarına Can adını vermişti.

Ezgi Mola mutfak alışverişini pazardan yapıyor Her şey çok doğal

"40 YILDA BİR ÇOCUĞUM OLMUŞ, BU ANI KAÇIRAMAM"

Her fırsatta minik oğlundan sevgi dolu sözlerle bahseden Mola, bakıcı tutmak istemediğini açıklayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Bakıcı olsun pek istemiyorum. Çünkü benim gibi bakabilir mi, benim kadar bakabilir mi? Buna inanmıyorum. Bu zamanlarını bir kez yaşıyoruz. Bir de 40 yılda bir çocuğum olmuş. Bu anı kaçıramam. Kalabalık bir aile severim, 'Ay ne güzel' derim kalabalık aile görünce. Hep beraber bizimle büyümesi bence daha iyi, özellikle şu sıralar.

Ezgi Mola mutfak alışverişini pazardan yapıyor Her şey çok doğal

PAZARA ALIŞVERİŞE GİTTİ

Şimdilerde yaz sezonunu oğlu Can ile Çeşme'deki evinde geçiren Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Alaçatı'da objektiflere takıldı. Evinini mutfak alışverişi için pazara giden giden Mola, kendisini çeken gazetecilere poz verdi.

Ezgi Mola mutfak alışverişini pazardan yapıyor Her şey çok doğal

Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen ünlü isim, “Pazarda her şey çok doğal, burdan bir şeyler almayı çok seviyorum” açıklamasında bulundu.

Yazarlar