Cadde 'Alışveriş merkezinde göğüslerime estetik yaptırdım!'

'Alışveriş merkezinde göğüslerime estetik yaptırdım!'

27.06.2024 - 12:47 | Son Güncellenme:

Birlikte beş çocuk sahibi olan Tori Spelling ile eşi Dean McDermott, geçtiğimiz haziran ayında 17 yıllık evliliklerini bitirme kararı almıştı. Ayrılığın ardından zor günler geçiren eski eşlerden Spelling, yıllar önce yaptırdığı göğüs estetiğini anlattı.

Alışveriş merkezinde göğüslerime estetik yaptırdım

'Korkunç Bir Film', 'Lanetli Sevgili' ve 'Evimiz Hollywood'da' gibi yapımlarda yer alan ABD'li oyuncu ve yazar Tori Spelling, 2006 yılında Kanadalı meslektaşı Dean McDermott ile nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

"MAHREMİYETİMİZE SAYGI GÖSTERMEİNİZİ RİCA EDİYORUZ"

Beş çocukları olan ikili, geçtiğimiz haziran ayında ise boşanma kararı aldıklarını sosyal medya sayfalarından yaptıkları bir açıklamayla duyurmuştu:

18 yıllık birlikteliğin ve 5 harika çocuğun ardından yollarımızı ayırmaya ve kendi yolculuğumuza başlamaya karar verdiğimizi büyük bir üzüntüyle bildiriyoruz. Sevgi dolu ebeveynler olarak birlikte anne-babalık yapmaya ve bu zor zamanda çocuklarımıza rehberlik etmeye ve onları sevmeye devam edeceğiz. Ailemizi sevgiyle kuşatmak ve bu süreçte yolumuza devam etmek için bu zamanı ayırırken, hepinizden mahremiyetimize saygı göstermenizi rica ediyoruz. Desteğiniz ve nezaketiniz için teşekkür ederiz.

Alışveriş merkezinde göğüslerime estetik yaptırdım

Ayrılığın ardından zor günler geçiren Tori Spelling, podcast programı 'MisSpelling'de ilk göğüs büyütme ameliyatını 19 yaşındayken bir alışveriş merkezinde yaptırdığını açıkladı.

Alışveriş merkezinde göğüslerime estetik yaptırdım

"HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDEN GÖĞÜSLERİMİ YAPTIRDIM"

O zamanlar bir arkadaşım vardı. Bana 'Kesinlikle buraya gitmelisin' önerisinde bulundu. Bahsettiği doktora gittim, bir alışveriş merkezinin içindeydi. Alışveriş merkezinin içinde bir ayakta cerrahi merkeziydi. Kafam karışmıştı. Hiçbir şey söylemeden göğüslerimi yaptırdım ve döndüm. O zamanlar Alicia Silverstone ve Carmen Electra ile çok iyi arkadaştım ve benimle onlar ilgileniyordu.

Alışveriş merkezinde göğüslerime estetik yaptırdım

Tori, ardından göğüslerinin çok büyük olduğunu ve küçültmek için ikinci bir operasyon daha geçirdiğini de anlattı.

Alışveriş merkezinde göğüslerime estetik yaptırdım

"ÜÇÜNCÜ OPERASYON UĞURLU GELECEK"

"Göğüslerimi yeniden yaptırmaktaki amacım daha küçük olmalarını sağlamaktı. Keşke en başında göğüslerimi hiç değiştirmeseydim" diyen Spelling, geçirdiği ikinci operasyona rağmen istediği görüntüye ulaşamadığını söyleyerek; "Üçüncü operasyon uğurlu gelecek" ifadelerini kullandı.