CaddeAkın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, son yolculuğuna uğurlandı!

Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, son yolculuğuna uğurlandı!

22.07.2024 - 17:14 | Son Güncellenme:

Oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun annesinin cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Vadistanbul Camii'den kaldırıldı.

Akın Akınözünün annesi Özlem Akınözü, son yolculuğuna uğurlandı

'Sensiz Olmuyor', 'Karagül' ve 'Deliha 2' gibi projelerde rol alan, oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü (60), uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü.

Haberin Devamı

Acı haber, Akınözü'nün kurucuları arasında bulunduğu yardım derneğinin sosyal medya hesabından duyuruldu.

"HARİKA BİR İNSANI KAYBETTİK"

Acı kaybımız. Dernek kurucularımızdan Özlem Akınözü'nü kaybettik. Çok üzgünüz harika bir insanı daha kaybettik. Mekanı cennet olsun. Tüm ailesine sevenlerine sabırlar diliyoruz.

"ÇOK ÇALIŞTIN CANIM ANNEM"

Mayıs 2019'da annesi ile birlikte gördüldüğü çocukluk fotoğrafını paylaşan Akın Akınözü, "Beni sevdiğin, desteklediğin ve yetiştirdiğin için teşekkür ederim canım annem. Çok çalıştın. Dünyanın en zor mesleğini üstlenen tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun" mesajını yazmıştı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bugün annesine veda etmek için cenaze namazına katılan ünlü oyuncu gözyaşlarını tutamadı. Akınözü'nü bu acı gününde oyuncu dostları yalnız bırakmadı.

Akın Akınözünün annesi Özlem Akınözü, son yolculuğuna uğurlandı

Usta oyuncu Süreyya Arın'ın kızı olan ve 13 Ekim 1964 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Özlem Akınözü, bugün Vadistanbul Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedildi.

Haberin Devamı

Akın Akınözünün annesi Özlem Akınözü, son yolculuğuna uğurlandı