CaddeAdele'den hayranlarını üzen haber! 'Sizi uzun bir süre görmeyeceğim'

Adele'den hayranlarını üzen haber! 'Sizi uzun bir süre görmeyeceğim'

05.09.2024 - 14:05 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü bir şarkıcı Adele'den hayranlarını üzen haber geldi. Şimdilerde turnede olan ünlü şarkıcı, 23 Kasım'da vereceği son konserin ardından bir süre müzikten uzaklaşacağını artık başka şeylerle uğraşmak istediğini açıkladı.

Adeleden hayranlarını üzen haber Sizi uzun bir süre görmeyeceğim

Grammy ödüllü şarkıcı Adele, iki yıl süren gösterilerinin ardından Las Vegas'taki programına veda etmeye hazırlanırken geçtiğimiz haftalarda hayranlarına beklenmedik bir duyuru yapmıştı.

Haberin Devamı

İngiliz şarkıcı, 'Weekends With Adele' adlı gösterisinin ardından bir süre sahnelere ara vereceğini duyurmuştu.

"UZUN BİR ARA VERMEK İSTİYORUM"

Yakın zamanda albüm çıkarmayı planlamadığını belirten ünlü isim, Alman ZDF kanalına verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

Yeni bir müzik yapmak için herhangi bir planım yok. Bu gösterilerin ardından uzun bir ara vermek istiyorum. Başka yaratıcı şeylerle uğraşmak istiyorum, en azından bir süreliğine.

"HEP KALBİMDE OLACAKSINIZ"

Adele, Las Vegas'daki "Weekends With Adele" adlı gösterisinin ardından Almanya'nın Münih şehrinde hayranlarıyla buluştu.

36 yaşındaki yıldız, "10 konser daha vereceğim, daha sonra sizi uzun bir süre görmeyeceğim. Hep kalbimde olacaksınız" ifadelerini kullandı.

İNGİLTERE'YE DÖNECEK

Şarkıcının Vegas konserleri 23 Kasım'da sona erecek. Ünlü ismin, sonrasında ise İngiltere'ye geri dönmeyi planladığı da bildirildi.

Haberin Devamı