Cadde 21 yaşındaki futbolcuyla aşk yaşayan Ala Tokel'den eleştirilere tepki! 'Başka sorusu olan?'

21 yaşındaki futbolcuyla aşk yaşayan Ala Tokel'den eleştirilere tepki! 'Başka sorusu olan?'

26.06.2024 - 11:11 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Bertuğ Yıldırım ve sosyal medya fenomeni Ala Tokel yeni bir aşka yelken açmıştı. Aralarındaki yaş farkı sık sık gündem olan çiftten Tokel, eleştirilere tepki gösterdi.

21 yaşındaki futbolcuyla aşk yaşayan Ala Tokelden eleştirilere tepki Başka sorusu olan

Sosyal medyanın tanınan isimlerinden biri olan Ala Tokel ve ünlü futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım'ın yaşadığı ilişki magazin gündeminden düşmüyor.

Haberin Devamı

Sevgilisiyle arasında 9 yaş olan ünlü fenomen, ilk defa gelen eleştirilere tepki gösterdi.

OBJEKTİFLERE YAKALANMIŞLARDI

Milli futbolcular Bertuğ Yıldırım ve Doğan Alemdar ile randevuya çıkan Danla Bilic ve Ala Tokel magazin kameralarına yakalanmış ve ne yapacaklarını bilemedikleri tavırlarla ilgi odağı olmuşlardı.

MİLLİ MAÇA GİTTİLER

Türkiye'nin dört bir yanında şubeleri olan ve büyük bir takipçi kitlesine sahip influencer Ala Tokel, son zamanlarda yaşadığı aşkla magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

Kendisi gibi fenomen Danla Bilic ile yakın arkadaş olan Tokel, son olarak sevgilisinin kadroda yer aldığı milli maça gitmişti.

21 yaşındaki futbolcuyla aşk yaşayan Ala Tokelden eleştirilere tepki Başka sorusu olan

"BEN MUTLUYUM, O MUTLU"

Ala Tokel son olarak sosyal medyadan kendisine gelen: 'Bu kız neden sürekli kendinden yaşça küçük erkeklerle birlikte oluyor?' tarzında eleştirilere yanıt verdi.

Haberin Devamı

Ala Tokel X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ben mutluyum, o mutlu. Yaşa dair hiçbir sorun yaşamıyoruz. Fark etmiyoruz bile. Siz burada yazmadıkça aklımıza dahi gelmiyor. Çünkü hissettiklerimiz ve kafamız bir. Başka bir şey düşünmüyoruz. Çok mutluyuz. Ve umarım sonsuza dek sürer.. Başka sorusu olan?

21 yaşındaki futbolcuyla aşk yaşayan Ala Tokelden eleştirilere tepki Başka sorusu olan