Cadde12 yıllık mutlu evlilik! Alper Kul'dan Aylin Kontente cevabı

12 yıllık mutlu evlilik! Alper Kul'dan Aylin Kontente cevabı

27.08.2024 - 12:44 | Son Güncellenme:

'Güldür Güldür'le ekranlarda olan Alper Kul (48), Aralık 2012'de meslektaşı Aylin Kontente (42) ile nikâh masasına oturmuştu. Arel ve Leo adında iki oğlu olan oyuncu, "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusunu cevapladı.

12 yıllık mutlu evlilik Alper Kuldan Aylin Kontente cevabı

Alper Kul, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ünlü oyuncu, "Her şey yolunda. Eylülde başlıyoruz. Ekibe yeni katılanlar var, güzel sürprizlerimiz olacak" dedi.

Haberin Devamı

"Ailece güzel tatil yaptınız. Fiyatlar sizi de etkiledi mi?" sorusuna Alper Kul, "Fiyatlar etkiledi. Çocukların daha mutlu olacağı tatillere döndü. Çocuklar 6 ve 11 yaşında, iki erkek çocuk" yanıtını verdi.

12 yıllık mutlu evlilik Alper Kuldan Aylin Kontente cevabı

"KARŞILIKLI İYİ NİYET"

Meslektaşı Aylin Kontente ile 12 yıldır evli olan ünlü isim, "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusuna, "Karşılıklı anlaşmak ve birlikte olmakla ilgili iyi niyet" yanıtını verdi.

12 yıllık mutlu evlilik Alper Kuldan Aylin Kontente cevabı

"HERKES TİYATRO YAPSIN"

"Her oyuncu tiyatroda olmalı mı?" sorusu üzerine Alper Kul, "Bizim işimiz tiyatro oyunculuğu. Bunun eğitimini aldık, tabii ki yapmamız lazım. Eskiye göre sürdürülebilir olduğu için insanlar mesleğini yapabiliyor. Aylin de bir tiyatroya hazırlanıyor şu an. Herkes yapsın. Herkes her istediğini yapabilir. Beğenen gider, beğenmeyen gitmez" ifadelerini kullandı.

Yazarlar