Bilgi RehberiKerem Aktürkoğlu durdurulamıyor! Benfica, Gil Vicente'yi 5-1 mağlup etti!

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor! Benfica, Gil Vicente'yi 5-1 mağlup etti!

29.09.2024 - 00:54 | Son Güncellenme:

Portekiz Ligi'nde 7. hafta maçında Benfica, sahasında Gil Vicente'yi konuk etti. Konuk takım maça hızlı başlayan taraf oldu ve 8. dakikada öne geçti. Golden tam 9 dakika sonra Otamendi'nin golü ile Benfica eşitliği sağladı. Dakikalar 25'i gösterdiğinde milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu kafa golü ile takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken Benfica ikinci yarıda rakip kaleye gol oldu yağdı. Mücadele 5-1'lik skorla bitti.

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor Benfica, Gil Vicenteyi 5-1 mağlup etti

Benfica, Portekiz Ligi 7. hafta maçında sahasında Gil Vicente'yi konuk etti. 22:30'da başlayan mücadeleye milli futbolcularımız Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu ilk 11'de başladı. Gil Vicente maçın 8. dakikasında Correira ile öne geçti. Benfica konuk ekibin golüne 9 dakika sonra Otamendi ile karşılık verdi. Beraberliğin ardından ataklarını sıklaştıran Benfica'da milli oyuncumuz Kerem Aktürkoğlu bu kez kafa golü ile takımını 25. dakikada 2-1 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda Benfica ataklarını sıklaştırdı. Mücadele 5-1'lik skorla tamamlandı.

Haberin Devamı

 

BENFİCA-GİL VİCENTE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Benfica-Gil Vicente maçı 5-1 bitti.İlk yarıda Gil Vicente, Felix Correia'nın golü   ile 8. dakikada öne geçti. Golün ardından beraberlik golü Otamdendi'den geldi. Benfica'yı öne geçiren golü 25. dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. Benfica'nın ikinci yarıdaki golleri 77, 89, 90+4'te geldi. Benfica sahadan 5-1'lik skorla galip ayrıldı.

İLK 11'LER

Benfica: Trubin, Carreras, Antonio, Aursnes, Orkun Kökçü, Di Maria, Pavlidis, Kerem Aktürkoğlu, Otamendi, Tomas, Florentino

Gil Vicente: Da Silva, Ze Carlos, Buatu, Fernandes, Cruz, Fujimoto, Castillo, Gonzalez, Mboula, Caue, Correira