Yıllardır yanlış yapıyoruz, ekstra zahmetli! Salatalık soymanın püf noktası buymuş
Pek çok insan tarafından neredeyse her gün tüketilen salatalık kahvaltıların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Peki, bu zamana kadar salatalığı yanlış soyduğunuzu söylesek? İşte salatalık kesmenin püf noktası.
29.08.2024 - 16:13
|
Son Güncellenme: 29.08.2024 - 16:13
Birçok kişi salatalığı kabuğuyla yemeği tercih ederken, bir o kadar kişi de kabuksuz tüketmeyi seviyor. O halde, salatalığın kesim tekniklerini daha iyi öğrenmek gerekiyor. Bunca zamandır zahmetli olan soyma işlemi bu teknikler sayesinde bir çırpıda halloluyor.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor
Osman Müftüoğlu son noktayı koydu: Limonlu mu, sirkeli mi? 'Kendisi daha önemli'
Lezzeti içe işleyen palamut tarifi! Sadece 210 kalori, püf noktası sosunda saklı