SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yıllarca boşa uğraştık! Salyalanan kabağa çare, 1 tane katınca tadından yenmiyor

Sofralarımızdan eksik olmayan kabak yemeği, pek çok kişinin severek tükettiği yemeklerden biridir. Genellikle yoğurt ile servis edilen bu yemek, doğru tekniklerle pişirilmediği zaman bamyanın salyalı haline dönüşüyor. Kabağın salyalanmasını önlemek istiyorsanız bu püf noktaları bilmeniz gerekiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 40 yıllık balıkçıdan hamsi tüyosu! Yumurtayla mı yoksa unla mı daha çıtır olur?
  2. Kaş dökülmesini durduran yağ meğer buymuş! Beslenme düzenine dikkat
  3. Beyazlatmak isterken sağlığınızdan olmayın! Kimyasaldan daha etkiliymiş
  4. Uçları kırılmadan saçı kurtaran yöntem! Tokayla tutturunca rüzgar, güneş işlemiyor
  5. Girdiği eve şans getiriyormuş! Küçücük saksıdan yayılıyor, nemli toprak en ideali
  6. Anne-babalar dikkat! ‘Bağışıklığı güçlensin’ diye gelişigüzel vitamin vermeyin
  7. Kanser riskini azaltmada etkisi büyük! 9-26 yaş aralığında yapılması gerekiyor
  8. Biriken tuz parçacıkları bozuyor! Ustasız batarya değişimi çok kolay, vanayı kapatın
  9. İğde tozuyla muhteşem değişim! Süte 1 kaşık atmak yetiyor, sırtınız pamuğa dönecek
  10. Kaygı, stres, özsaygı ve özgüven kaybı! Teknolojinin bedeli psikolojik sorunlar mı?

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.