Yıkayınca tadı sıfırlanıyor! 15 cm kuralına dikkat, yumuşamaya başlarsa dolaba atın
Günlük hayatta herkesin sıklıkla tükettiği elma, kolay kolay bozulmayan meyvelerden biridir. Sindirim sistemi için etkili faydaları olan elma, doğru saklama koşullarına uyulmadığında çürümeye başlayabilir. Peki, elmayı en sağlıklı nasıl muhafaza edebiliriz? İşte detaylar.
04.10.2024 - 17:43
|
Son Güncellenme: 04.10.2024 - 17:43
Tazeliğini koruyabilen ve uzun süre saklanan elma, neredeyse her gün tüketilen sağlıklı meyvelerden biridir. Ancak saklama koşullarına bağlı olarak çürümeye, yumuşamaya başlayabilir. Ezilmiş elmalar, diğer elmaların da hızlıca bozulmasına neden olabilir. İşte elmayı en sağlıklı şekilde muhafaza etmenin yolları.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Tavayı, tencereyi mahvediyor! Sakın değdirmeyin, temizlemiyor aksine zehirliyor
Yıkayınca tadı sıfırlanıyor! 15 cm kuralına dikkat, yumuşamaya başlarsa dolaba atın
Demir eksikliği tarih olacak! Birleşince vücuda reset attıran ikili, protein deposu
Boğazdaki balgamı, iltihabı söküp atıyor! Şifası kabuğunda saklı, vücudu fişek gibi yapan mucize
Sıla Türkoğlu'ndan güzellik tüyosu! Bakışı bile değiştiriyor, makyaj yokmuş gibi gösteriyor
Markettekinden 10 kat daha etkili! Evdeki 4 malzeme yeterli, saçları halat gibi yapıyor
Beyaz saç telleri canınızı sıkmasın! Boyadan daha etkili, çözüm siyah çaydaymış
İbn-i Sina'nın bin yıllık sabah reçetesi! Zıpkın gibi yapıyor, yiyen yorgunluk nedir bilmiyor
Ele sinen sarımsak kokusunu anında gideriyor, kilit nokta telve! Buhar olup uçuyor
Et benlerinden operasyonsuz kurtulun! Günde 2-3 kez uygulayın, anında kayboluyor