SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yemeklerin lezzetine lezzet katıyor! Yan yana gelince sofrada şölen oluşturacak

Sebzeler, sağlığımız için oldukça faydalı olmalarının yanı sıra doğru şekilde pişirildiklerinde çok farklı lezzetlere sahip olabilirler. Ancak her sebze herkesin damak tadına uygun değildir, bu sebeple bazen biraz daha yaratıcılık gerekebilir. İşte tam bu noktada baharatlar devreye giriyor. Baharatlar, sebzelerin doğal tatlarını daha da zenginleştirip derinleştirerek hem aroma hem de renk katarlar. Peki, hangi baharatları kullanmak daha iyi olur?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Cömertlik, merhamet, insaniyet! İyilik yapan, iyilik görenden daha mutlu oluyor
  2. Zencefil, zerdeçal ve sarımsak! Doğal antibiyotikler kışın hastalıklardan koruyor
  3. 'Karnabahardan çorba olur mu' demeyin! Tadı damakta kalacak tarif
  4. Sütün içindeki madde kadınları hasta ediyor! 'Bitkisel sütler en iyisi'
  5. Stresi bıçak gibi kesip atıyor! Bir bardak tüketmek yeterli
  6. Ayaklardaki ölü deriyi atan en basit yöntem! Önce ikiye bölün, sonra buzlukta dondurun
  7. Mükemmel bukleler için kuaföre gitmeye son! Maşaya gerek bile yok, düzleştirici yetiyor
  8. En iyi karamelize soğan için şef tarifi! Sırrı zeytinyağında, dibi tutmayacak
  9. Mankenler sofrasından eksik etmiyor! Podyum ışıltısının kaynağı, cildi kaymak gibi yapıyor
  10. Silecekleri böyle temizleyen aylarca rahat ediyor! Çizik ve lekeden eser bırakmayan tüyo

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.