Reçele en sağlıklı dokunuş! 1 kaşık ekleyin, tadı da şekeri de kıvamında olacak
Doğal ve rafine şekersiz bir reçel yapmak için, en özel tarifi arıyor, üstüne bir de sağlıklı bir dokunuş yapmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Haberimizde 1 kaşık chia tohumunun reçelinizin kıvamını nasıl yoğunlaştırdığını görebilirsiniz. Peki ama nasıl?
|
1
1 / 6Fotoğraf
Kahvaltıda reçel, Türk mutfağında klasikleşmiş ve sevilen bir lezzettir. Zengin Türk kahvaltısının olmazsa olmazlarından olan reçel, kaymak, peynir ve tereyağıyla leziz olabilir. Tabii reçelin en çok yakıştığı şeylerden biri de sıcak ekmektir. Tüm bu ürünler, birlikte sofraya renk ve tat katacaktır. Tatlı ve ekşi aromaların dengesi, kahvaltının diğer tuzlu bileşenleriyle güzel bir uyum sağlayacaktır.