SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yediğimiz içtiğimiz her şeye tarçın katmaya başlamak için 7 neden

Tarçın, Orta Çağ Avrupası'nda pahalı ve lüks bir baharat olarak kabul edilirdi. Öyle ki Araplar tarçını kervanlar ile ülkelerine taşır ve bunu almaya yalnızca zenginlerin gücü yeterdi. Oysa artık günümüzde hemen her mutfakta toz ya da kabuk halde tarçın bulunabiliyor. Tarçın deyince aklınıza sadece keke kattığı o lezzetli tat geliyorsa haberimizi mutlaka okuyun! İşte tarçının kusursuz bir cilt ve zinde bir vücut için sağlığımıza sunacağı muhteşem katkılar... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Akışı değiştiremiyorsan bakışını değiştir! 'Stressiz yaşam sağlıklı ve mümkün değil'
  2. Çillerden saniyeler içinde kurtaran karışım! Seruma, kreme hiç gerek yokmuş
  3. Sahursuz oruç daha mı rahat? Ramazana günler kala en yanlış bilgi, enerji için şart
  4. 3 malzemeli kurabiye 15 dakikada hazır! Çat kapı misafire de, akşam çayına da yetişir
  5. Toprağa bir iyilik yapın, çöp yerine bahçeye atın! Kabukları adeta coşturacak
  6. Kinoa, pirincin yerini tutar mı? Uzmanlar masaya yatırdı, çıkan sonuç bambaşka
  7. Fatura düşüyor, ev hamama dönüyor! Peteğin üstüne süngerden başka şey koymayın
  8. Et keyfini arşa çıkaran meze tarifi! Patlıcan, biber, yoğurt yetiyor: Hazım için birebir
  9. Muslukları parıldatan Kadir Ezildi tüyosu! El değmemiş gibi olacak, 5 dakikada etkili
  10. Eşlerin birlikte uyuması uyku kalitesini nasıl etkiliyor? Uzmanı açıkladı

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.