Yediğimiz içtiğimiz her şeye tarçın katmaya başlamak için 7 neden
Tarçın, Orta Çağ Avrupası'nda pahalı ve lüks bir baharat olarak kabul edilirdi. Öyle ki Araplar tarçını kervanlar ile ülkelerine taşır ve bunu almaya yalnızca zenginlerin gücü yeterdi. Oysa artık günümüzde hemen her mutfakta toz ya da kabuk halde tarçın bulunabiliyor. Tarçın deyince aklınıza sadece keke kattığı o lezzetli tat geliyorsa haberimizi mutlaka okuyun! İşte tarçının kusursuz bir cilt ve zinde bir vücut için sağlığımıza sunacağı muhteşem katkılar... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
|
1
1 / 21Fotoğraf
1-Sivilcileri yok eder
Tarçın, yaraları tedavi eden antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Bu baharat, ayrıca bakteri ve mantarları da öldürebilir.