Virüse geçit vermeyen yeşil mandalina! Ekşisine aldanmayın, boğazdaki yangını söndürüyor
Mandalina denildiğinde aklımıza genellikle olgunlaşmış, tatlı ve sulu bir meyve gelir. Ancak yeşil mandalina, bu algıyı değiştiriyor. Olgunlaşmadan dalından koparılan bu meyve, sadece farklı bir tat sunmakla kalmaz, aynı zamanda sağlık açısından da çok önemli faydalar barındırır. Daha keskin bir aromaya sahip olan yeşil mandalina, besin değerleri açısından oldukça zengindir. Peki, neden yeşil mandalina tüketmelisiniz? Çünkü bu meyve, doğal bir enerji kaynağı olmasının yanı sıra erken hasat edilmesi sayesinde daha konsantre besin öğeleri sunar.
|
1
1 / 7Fotoğraf
Çoğu kişi bu meyveyi yalnızca olgunlaşmış haliyle tüketmeyi tercih etse de yeşil mandalinanın sunduğu benzersiz sağlık faydaları keşfedilmeyi bekliyor. Yeşil mandalina, olgun halinden farklı olarak daha düşük şeker oranına ve yoğun vitamin içeriğine sahiptir. Aynı zamanda, yeşil mandalina, yalnızca düşük şeker oranıyla değil, taşıdığı yoğun lif, vitamin ve mineral içeriğiyle de öne çıkar. Üstelik bu meyve, olgunlaşmadan önce toplandığı için cilt sağlığından sindirime kadar pek çok alanda fayda sağlayan aktif bileşenleri daha yoğun biçimde barındırır.