SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Usta aşçıların uyguladığı yöntem! Suyunu sıkıp içine dökün, yoğurt 3 ay ekşimiyor

Yoğurt, sağlıklı ve besleyici bir gıda olmasının yanı sıra mutfaklarımızın vazgeçilmez bir parçası. Ancak yoğurt, saklanma koşullarına bağlı olarak çabuk ekşiyebilir. Peki, yoğurt neden bu kadar çabuk ekşir ve bu durumu nasıl önleyebiliriz?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 1 fincanı ömrü uzatacak güçte! Yeşil rengiyle organları yıkıyor, zararı sıfır
  2. Yaşı 60 ama 40 gösteriyor! Her gün üstüne bal sürüp yedi, evde gençlik kürü
  3. Baharda ekin, yaz boyu haşere görmeyin! İlaçsız yöntem, böcekler kaçışıyor
  4. Bakır bardakta ayran lıkır lıkır gidiyor! Meğer sızıyormuş, kaplama şart
  5. Mücver ertesi gün de taptaze kalsın! Lastik gibiyse çare: Kızart-sar-dondur
  6. 1 günde yağlanan saça elveda! Kuaförlerin sakladığı sır, ele alıp köpürtün
  7. Uzun kirpikler hayal değil! Bir damlası yetiyor, geceleri sürün
  8. 'Tırnak batığı' deyip geçmeyin! Yanlış kesim topal yürütür; sebebi alışkanlıkmış
  9. Önce kavur, sonra beklet! Acukayı hep yanlış yaptık, komşular tarif isteyecek
  10. Kuyumcuyu unutun! Altın takılar artık evde parlıyor, 5 damlayla iş bitecek

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.