SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Önce kavur, sonra beklet! Acukayı hep yanlış yaptık, komşular tarif isteyecek

Acıka; kahvaltılık sos olarak özellikle Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde sevilen, biber salçası, ceviz ve çeşitli baharatlarla yapılan bir lezzettir. Ancak püf noktasını bilmeyenler için acıka yapmak hayli zor olabilir. Özellikle de malzemelerin miktarını ayarlarken! Peki enfes acıka yapmak için dikkat edilmesi gerekenler neler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Suyuna ekleyince bitkiler coşuyor! Soldurmadan büyütüyor, 10 günde 2 damla yeter
  2. Deodorant için en uygun zaman! Kalıcığını artırıyor, alüminyum içermesi gerekiyor
  3. Uzmanlar uyarıyor! 'Menopoz sonrası sıcak basması normal sanılıyor ancak değil'
  4. 38 yıllık ustadan gerçek tarif! Mis gibi ay çöreği çok kolaymış: İyi kapatmak şart
  5. Köpürt, sil, parlasın! Yapış yapış mutfak dolapları tarih oluyor, en etkili yöntem
  6. Sebzeyi böyle pişiren farkı anlıyor! Ünlü şeflerin sır gibi sakladığı sap tüyosu
  7. Tektaşınız ilk günkü gibi parlasın! Kuyumcuya hiç gerek yok, evde halloluyor
  8. Yazın ferahlamak için kıştan saklayın! Buzluk yetiyor, altın değerinde limonata tarifi
  9. Tansiyonu hep yanlış ölçmüş olabilirsiniz! Sol kol mühim değil, bu hataya dikkat
  10. Günde sadece 5 dakikayla yaşlanma duruyor! Temizleyin, nemlendirin, farkı görün

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.