Ünlü restoranların gizli un taktiği! Patates yağ çekmiyor, çıtır çıtır ağızda dağılıyor
Dışarıda tüketilen patatesler genellikle daha çıtır ve lezzetli görünüyor. Bazı tecrübeli aşçılar yemekleri hazırlarken yemeklere faydalı dokunuşlar yapıyor. İşte patatesin çıtır olmasını sağlayan tüyo.
05.07.2024 - 16:52
|
Son Güncellenme: 05.07.2024 - 16:53
Patates kızartmasının lezzetli olması için aşçılar püf noktalara dikkat ediyor. Kızartmanın ağızda erimesi ve çıtır olması için bakın aşçılar nelere dikkat ediyor.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Tavayı, tencereyi mahvediyor! Sakın değdirmeyin, temizlemiyor aksine zehirliyor
Yıkayınca tadı sıfırlanıyor! 15 cm kuralına dikkat, yumuşamaya başlarsa dolaba atın
Demir eksikliği tarih olacak! Birleşince vücuda reset attıran ikili, protein deposu
Boğazdaki balgamı, iltihabı söküp atıyor! Şifası kabuğunda saklı, vücudu fişek gibi yapan mucize
Sıla Türkoğlu'ndan güzellik tüyosu! Bakışı bile değiştiriyor, makyaj yokmuş gibi gösteriyor
Markettekinden 10 kat daha etkili! Evdeki 4 malzeme yeterli, saçları halat gibi yapıyor
Beyaz saç telleri canınızı sıkmasın! Boyadan daha etkili, çözüm siyah çaydaymış
İbn-i Sina'nın bin yıllık sabah reçetesi! Zıpkın gibi yapıyor, yiyen yorgunluk nedir bilmiyor
Ele sinen sarımsak kokusunu anında gideriyor, kilit nokta telve! Buhar olup uçuyor
Et benlerinden operasyonsuz kurtulun! Günde 2-3 kez uygulayın, anında kayboluyor