SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Taze baklayı susam yağı ile pişirin! Bu faydaları fazla bilinmiyor...

Bahar ayının yıldız sebzesi olan taze bakla zengin içeriğiyle son derece besleyici bir özelliğe sahip. Susam yağı ile pişirdiğiniz de besleyiciliğini daha da artıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Deniz Nadide Can sodyum potasyum, folik asit, C vitamini açısından da zengin olan taze baklanın çok bilinmeyen 5 önemli faydasını sıralayıp bakla zehirlenmesiyle ilgili de uyarıda bulundu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sabır çekerek nar ayıklamaya son! Su dolu kaba yatırmak yetermiş, asla dağılmıyor
  2. Çay saatine hemen hazır! Anneniz yapmış gibi olacak, yumuşacık kek için suyu enfes
  3. Taş dolu dişleri inci gibi yapan en doğal tüyo! Haftada 1 uygulayın, sonuç tertemiz
  4. Limonla yapılan hamilelik testi güvenilir mi? Sosyal medya konuşuyor, işte gerçek
  5. Kirli kana düşman, mideye dost! 500 milyon kişi ekmek yerine yiyor, mucize sebze
  6. Sürmesi 1 dakikanızı bile almaz! Kellik problemini bitiriyor: 'Resmen saçımı yeniledi'
  7. Artık ayvalarınız kolay kolay kararmayacak! Nemden koruma şart, aylarca taze kalıyor
  8. Doğal yöntemlerle tırnaklarınızı uzatın! Günde 1 kez uygulamak bile yetiyor
  9. Kimyasal olmadan saçınızı boyayın! Çaresi kuru ceviz kabuğunda saklıymış
  10. Cildi 20, kendisi 40 yaşında! Botoks ve dolgu yok, sırrı Japon bantlarıymış

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.