SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Taze baklayı susam yağı ile pişirin! Bu faydaları fazla bilinmiyor...

Bahar ayının yıldız sebzesi olan taze bakla zengin içeriğiyle son derece besleyici bir özelliğe sahip. Susam yağı ile pişirdiğiniz de besleyiciliğini daha da artıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Deniz Nadide Can sodyum potasyum, folik asit, C vitamini açısından da zengin olan taze baklanın çok bilinmeyen 5 önemli faydasını sıralayıp bakla zehirlenmesiyle ilgili de uyarıda bulundu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 1 fincanı ömrü uzatacak güçte! Yeşil rengiyle organları yıkıyor, zararı sıfır
  2. Yaşı 60 ama 40 gösteriyor! Her gün üstüne bal sürüp yedi, evde gençlik kürü
  3. Baharda ekin, yaz boyu haşere görmeyin! İlaçsız yöntem, böcekler kaçışıyor
  4. Bakır bardakta ayran lıkır lıkır gidiyor! Meğer sızıyormuş, kaplama şart
  5. Mücver ertesi gün de taptaze kalsın! Lastik gibiyse çare: Kızart-sar-dondur
  6. 1 günde yağlanan saça elveda! Kuaförlerin sakladığı sır, ele alıp köpürtün
  7. Uzun kirpikler hayal değil! Bir damlası yetiyor, geceleri sürün
  8. 'Tırnak batığı' deyip geçmeyin! Yanlış kesim topal yürütür; sebebi alışkanlıkmış
  9. Önce kavur, sonra beklet! Acukayı hep yanlış yaptık, komşular tarif isteyecek
  10. Kuyumcuyu unutun! Altın takılar artık evde parlıyor, 5 damlayla iş bitecek

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.