SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tavuk kebabına yağ, salça değmesin! Ustaların sırrı: Bir çintik tuz lokuma çeviriyor

Tavuk kebabı, sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Hafifliği, pratik hazırlanışı ve baharatlarla zenginleşmesi, herkesin damak zevkine hitap edebilir. İster ızgarada ister fırında, isterseniz şişte hazırlayın, tavuk kebabı her haliyle lezzetli bir yemektir. Hazırlık aşamasında dikkat edilmesi gereken bazı detaylar var.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bot temizliği çile olmaktan çıkıyor! Süeti bile bir çırpıda parlatan zahmetsiz yöntem
  2. İlik yağından gelen mucize! Saçları kökten uca besliyor
  3. Çözümü doğadaki yağlarda! Morlukları azaltan formül
  4. Dışarıdan börek aldırtmayan tarif! Sadece 3 yufkadan yapılıyor, çıtır çıtır oluyor
  5. Eşarp ve şalların korkulu rüyası! 1 kaşığı tertemiz yapıyor, parfüm lekesi uçacak
  6. Çaya en çok yakışan favori tuzlu! Bandırıp yiyince mideyi yatıştırıyor, eşsiz tarif
  7. Saniyeler içinde muntazam eyeliner kuyruğu! Usta makyöz taktiği, pudrayla eşit olacak
  8. Soğukta kombi ayarını unutturacak! Buz gibi evi bile hamama çeviren tuz hilesi
  9. Her şey 9 bin yıl önce başladı! Bozayı leblebisiz içmeyin, kuş gibi hafifletiyor
  10. Hastane yüzü göstermeyen reçete! Bir dilim elma ile bir parça muz yetiyormuş

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.