Tavuk, et ve kemikten sonra balık kılçığı! 10 dakika haşlayınca hücreleri resetliyor
Yeterli vitamin ve minerali almak için sofralarımızdan eksik etmememiz gereken balık, sağlıklı beslenmenin de vazgeçilmezi. Balığın hiç duymadığınız bir tarifi de kemikleriyle yapılıyor. Enfes balık kemik suyu nasıl yapılır haberimizde!
29.08.2024 - 11:12
|
Son Güncellenme: 29.08.2024 - 14:46
DOYMUŞ YAĞ ORANI DÜŞÜK
Balık, yeterli ve dengeli beslenmenin bir parçası olarak mutlaka tüketilmesi gereken besinler arasında. İçerdiği omega-3 yağ asitleri, D vitamini ve selenyumla, protein açısından zengindir. Ek olarak balığın doymuş yağ içeriğinin düşük olması da balık ve deniz ürünlerini çok daha değerli hale getiriyor.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor
Osman Müftüoğlu son noktayı koydu: Limonlu mu, sirkeli mi? 'Kendisi daha önemli'
Lezzeti içe işleyen palamut tarifi! Sadece 210 kalori, püf noktası sosunda saklı