SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tavuğu taş gibi yapan hata! 1 gece derisiyle bekletin, tadı damakta yayılıyor

İçerisinde bolca protein barındıran tavuk, akşam yemeklerinin vazgeçilmez yemeğidir. Ancak pişirme sırasında yapılan bazı hatalar hazırladığınız tavuğun taş kadar sertleşmesine neden olabilir. İstenmeyen kıvama ulaşan tavuk göğsü bir anda tüketilemez hale gelir. Pişirme sırasında bu hataları yapmayın.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 100 gramında 26 kalori var! Balkabağını bu besinlerle tüketmek faydasını katlıyor
  2. Tıkanmasının sebebi bambaşkaymış! Tuvalet kâğıdını atınca paramparça oluyor
  3. Bunamayı önleyen güveç tarifi! Deneyenler etkili olduğunu söylüyor
  4. Tencerenin arkasındaki işaretin anlamı bakın neymiş! '18/10 kuralına dikkat'
  5. Klozeti temizlemek için fırçaya bile gerek yok! Bir avuç dökün, sıfır koku
  6. İbrahim Saraçoğlu'ndan sigarayı bıraktıran reçete! 40 yıllık tiryakiliğe çözüm: Yeşil domates
  7. Üzerinde görürseniz hemen uzaklaşın! Cam duşakabin tehlikesi, aniden patlıyor
  8. Kilo vermek isteyenler Ebru Şallı'nın yeşil puding'ini denesin! 10 saat tok tutan tarif
  9. Makyajı tek hamlede arındırıp yaşlanmanın önüne geçiyor! Genç görünümün sırrı bu formülde
  10. Bu yüzeylere sakın sirke değdirmeyin! Asla temizlemiyor aksine mahvediyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.