SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tavuğu taş gibi yapan hata! 1 gece derisiyle bekletin, tadı damakta yayılıyor

İçerisinde bolca protein barındıran tavuk, akşam yemeklerinin vazgeçilmez yemeğidir. Ancak pişirme sırasında yapılan bazı hatalar hazırladığınız tavuğun taş kadar sertleşmesine neden olabilir. İstenmeyen kıvama ulaşan tavuk göğsü bir anda tüketilemez hale gelir. Pişirme sırasında bu hataları yapmayın.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Közleyince tadı da faydası da katlanıyor! Mideniz kuş gibi haffileyecek, kansızlığa birebir
  2. Mutfak lavabosunun altında küf yuvasına dönüyor! Koyarken bir kez daha düşünün
  3. Obezite, sigara ve doğum yapmamak riski yükseltiyor! ‘Kadınlarda tehlikeli 3 önemli kanser’
  4. Avokado kahverengiye dönüyorsa sapına bakın! Kim bilmiyor, meğer işaretmiş
  5. Böyle kızartınca gram yağ çekmiyor, suyu içinde kalıyor! Puf puf kabaran köftelerin sırrı
  6. Dudak çevresindeki kırışıklıkları adeta ütülüyor! Doğal serummuş, robottan geçirip sürün
  7. Ağzınız acıdan yandığında su içmeyin! Kapsaisini çözemiyor, nişastalı gıda şart
  8. Her şarj kablosu aynı hale geliyor! Sararması tesadüf değilmiş, tek torba yetiyor
  9. Sağlıklı tırnaklar için 6 ipucu! Ojesiz kalınca hemen fark ediyor, işte yolu
  10. Herkes bu hataları yapıyor! Yaşınızdan büyük göstermeyin, düzenli kullanın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.