SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tane tane bulgur pilavı yapmak çok basit! Sıcak su üzerini azıcık geçince yetiyor

Bulgur pilavı hazırlamak çok kolay gibi görünebilir ama doğru lezzeti tutturmak, işte o pek kolay olmayabiliyor. Birçok kişi bulgur pilavını pişirirken, bulgurların birbirine yapışması, lapa kıvamında olması gibi sorunlarla karşılaşabiliyor. Bulgurların taneleri arasında yapışma olmadan, her bir tanenin ayrı ayrı pişmesi ve lezzetinin tam anlamıyla ortaya çıkması için ise doğru adımların atılması, bazı önemli püf noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Evde tane tane bulgur pilavı hazırlamanın sırrı nedir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Türklerin ilk mayası! Ekmek ve yoğurdun en leziz hali: Nohutu köpürtmek yetecek
  2. Revaniyi sevmeyene sevdirecek tarif! İrmik bile kullanılmıyor, çaya kadar hazır
  3. Kar ülkemizi etkisi altına aldı! Bu önlemleri almadan dışarı çıkmayın
  4. Lahanayı sarıp böyle buzluğa atın! Davetsiz misafir için birebir, aylarca taptaze kalıyor
  5. Rozalı cildi mahvediyor! Bu bileşenler yoksa sakın kullanmayın
  6. İskandinav sarısına kavuşmak çok basit! Sırrı bebek saçlarda: 'Güneş açmış gibi duracak'
  7. Hücreleri yenileyen formül! Cildi bebek gibi yapan 'Aynısefa' yağı
  8. 5 yıldızlı otellerin havlu ağartma yöntemi: Karbonat-limon! Yumuşatıcıya taş çıkartır
  9. Musluk üzerine asılan bez en kötüsü! Tam tersi etki yaratıyor, 30 saniye ısıtmak şart
  10. Ne zeytinyağı ne de ayçiçeği! Kızartmayı şölene çevirecek, yüksek ısıya da dayanıklı

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.