SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tane tane bulgur pilavı yapmak çok basit! Sıcak su üzerini azıcık geçince yetiyor

Bulgur pilavı hazırlamak çok kolay gibi görünebilir ama doğru lezzeti tutturmak, işte o pek kolay olmayabiliyor. Birçok kişi bulgur pilavını pişirirken, bulgurların birbirine yapışması, lapa kıvamında olması gibi sorunlarla karşılaşabiliyor. Bulgurların taneleri arasında yapışma olmadan, her bir tanenin ayrı ayrı pişmesi ve lezzetinin tam anlamıyla ortaya çıkması için ise doğru adımların atılması, bazı önemli püf noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Evde tane tane bulgur pilavı hazırlamanın sırrı nedir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çöpe atmayın restore edin! Solmuş bir ahşabı canlandırmanın en basit yolu
  2. Herkes bilmeden eskitmiş! Kurutma makinesine atılmamalı: Ömrü kısalıyor
  3. Kir, yağ, makyajdan eser yok! Ninelerin güzellik sırrı, günde 2 kere kullanan yaşadı
  4. En çok reflü ile karıştırılıyor! Gastrite kadar gidebilir, kendini böyle belli ediyor
  5. Üst üste 2 yastık koyup yatanlar yandı! Bildiğimiz gibi değil, adeta sıkıştırıyor
  6. Kilo aldırmayan lahmacun! İçinde un bile yok ama parmak yedirtiyor
  7. Saçta da bahar temizliği şart! Yüzde 90 işe yarıyor, kepek eriyip gidiyor
  8. Poşete koyup ucuna bağlayın, kireç derdi son bulsun! Musluğu parıldatıyor
  9. Altın değerinde 3 yiyeceği tüketti, 34 kilo verdi! 'Aç kalmadan zayıflatıyor'
  10. Yağlı ciltten kurtaran taktik! Su bazlısını seçin, ışıl ışıl görünüyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.