SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tane tane bulgur pilavı yapmak çok basit! Sıcak su üzerini azıcık geçince yetiyor

Bulgur pilavı hazırlamak çok kolay gibi görünebilir ama doğru lezzeti tutturmak, işte o pek kolay olmayabiliyor. Birçok kişi bulgur pilavını pişirirken, bulgurların birbirine yapışması, lapa kıvamında olması gibi sorunlarla karşılaşabiliyor. Bulgurların taneleri arasında yapışma olmadan, her bir tanenin ayrı ayrı pişmesi ve lezzetinin tam anlamıyla ortaya çıkması için ise doğru adımların atılması, bazı önemli püf noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Evde tane tane bulgur pilavı hazırlamanın sırrı nedir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Anne-babalar dikkat! ‘Bağışıklığı güçlensin’ diye gelişigüzel vitamin vermeyin
  2. Kanser riskini azaltmada etkili rol oynuyor! 9-26 yaş aralığında yapılması gerekiyor
  3. Biriken tuz parçacıkları ömrünü kısaltıyor! Değiştirmek çok kolaymış, vanayı kapatın
  4. İğde tozuyla muhteşem değişim! Süte 1 kaşık atmak yetiyor, sırtınız pamuğa dönecek
  5. Kaygı, stres, özsaygı ve özgüven kaybı! Teknolojinin bedeli psikolojik sorunlar mı?
  6. Haftada iki gün tüketilmeli! Bağırsaktaki yararlı bakteri sayısını artırıyor
  7. Elektrik faturasının ilacı kâğıt havluymuş! Buzdolabına yapınca cüzdanlar bayram ediyor
  8. Ağzınıza attığınız an rahatlatan 4 yiyecek! Vücut dostu magnezyum deposu
  9. Türk değil Osmanlı kahvesiyle yapılıyor! Tarif sorduran 8 aromalı muhallebi
  10. Şekillendirirken kırıyormuşuz! Saçları yok eden 5 hata

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.