Ayvayı hep yanlış yemişiz! Tahta kaşık, tuz ve limonla boğazdan akıp gidiyor
İçinde zengin C vitamini bulunması sayesinde kanser riskini azalttığı bilinen ayva, sindirimi kolaylaştırıyor ve vücuda tokluk hissi veriyor. Ancak bütün bunların daha etkili olmasını sağlayan 3 detay var. Limon, tuz ve tahta kaşık!
31.12.2024 - 10:55
|
Son Güncellenme: 31.12.2024 - 16:21
Kışın vazgeçilmez meyvesi ayva, tarih boyunca sadece bir meyve olarak değil, hastalıkların tedavisinde ve güzellik için bir reçete olarak görüldü. Lif bakımından zengin olan ayva, sindirimi kolaylaştırarak vücuda tokluk hissi veriyor. Bağırsak sağlığına dikkat edenlerin sık sık tükettiği ayva kabızlık yaşayanların da imdadına koşuyor. Öksürük problemleriyle yaşayanların da tüketmesi tavsiye edilen ayva, aynı zamanda içerdiği doğal şekerler sayesinde mukusun incelmesini sağlıyor.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Üç ana tehlikeden biri! Yalnızlık ve rutin yaşam tarzı, yaşlanmayı hızlandırıyor
Yataktan çıkmayan sarı lekeleri ütüyle yok edin! Yepyeni olacak, sonuç kar beyaz
Protez tırnak hizmeti ayağınıza geldi! Evde şipşak oluyor, malzemeler herkeste var
Lahana yaprak yaprak açılacak! Tencerede 2 dakika tutmak yeterliymiş, suyu şifa
Bot temizlemek çile olmaktan çıkıyor! Süeti bile bir çırpıda halleden zahmetsiz yöntem
Ağız kokusu sorun olmaktan çıkıyor! Pamuk pamuk olduysa direkt dilinize sürün
Saatlerin Anlamı 2025 - Çift, Ters, Tek, Ayna, Simetrik Saatler Ne Demek? Saat Anlamı ve Güncel Yorumları
Tatlı isteğini bastıran en güçlü lezzet! 1 parçası bile magnezyum deposuymuş
Ne yeşil ne siyah çay, hepsinden güçlü! Resmen iyileştiriyor, kaynar suya atmayın
Çiğ süte de geçti, şok eden 'kuş gribi' detayı! En az 20 dakika kaynatmak şart