SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lahana yaprak yaprak açılacak! Tencerede 2 dakika tutmak yeterliymiş, suyu şifa

Kış sebzelerinin en sevilen ve besleyici yiyeceklerinden lahana, güçlü bir antioksidan kaynağıdır. Dolması, yemeği, turşusu yapılabiliyor. Evde lahana haşlamak isteyenler, bazı püf noktaları göz önünde bulundurmalı. İşte haşlama yapmanın en kolay yolları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Dudakları çatır çatır çatlatıyor! Sebebi kullandığınız ürünler olabilir
  2. Düşünceler değil alışkanlıklar uyutmuyor! Mevsimsel uyku bozukluğu yaşıyor olabilirsiniz
  3. Her 5 antibiyotik reçetesinden 1'i sinüzit için! Fiziksel ve ruhsal sorunlara yol açabilir
  4. Sadece anneliği önlediği düşünülüyor ancak Tip 2 diyabet, kalp hastalıkları ve kanser riskini de artırıyor!
  5. Kopunca tellerini çıkarmadan sarmayın! Şarj kablosunun sağlıklı tamiri başkaymış
  6. Uzun süreli ve tekrarlayan öksürüklere dikkat! Astım habercisi olabilir
  7. Tereyağı yapmak böyle kolay olmamıştı! Çırpa çırpa hazırlayın, buzlu su en iyisi
  8. Kokusu parmak yedirtiyor! Misafirlere tarif sorduracak, hem çıtır hem de yumurtalı
  9. Kaktüse çiçek açtıracak yöntem bulundu! 2 damlası iksir gibi, aşırı su gereksiz
  10. Mışıl mışıl uyutan babaanne yorganı! Melatonin kadar etkili, sıcacık tutuyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.