Suyu kaçan çorbanın çaresi bayat ekmekte! Kıvamı saniyesinde tutacak
Sıcak ve soğuk olarak alternatifleri bulunan çorbaları pişirirken kıvamını doğru ayarlamak çok önemlidir. Özellikle ramazan ayında mutfaklarda en çok pişen yemeklerden biri olan çorbaları yaparken dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası var. Peki çorba nasıl ideal ölçüde koyulaştırılır? Kıvamlı çorba yapmanın püf noktalarını haberimizde anlattık.
|
1
1 / 7Fotoğraf
İnsan sağlığına birçok yararı olan çorba, farklı yörelerde farklı tariflerle sofralarda yerini alıyor. Yaz kış her mevsim tüketilen çorba, özellikle ramazanda her gün pişiriliyor. Ancak hem tadına hem de kıvamına bakamadığımız bu ayda, çorbanızın kıvamını tutturmak ve sulu olan çorbaya kıvam kazandırmak için önerilerimiz var.