SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Suyu kaçan çorbanın çaresi bayat ekmekte! Kıvamı saniyesinde tutacak

Sıcak ve soğuk olarak alternatifleri bulunan çorbaları pişirirken kıvamını doğru ayarlamak çok önemlidir. Özellikle ramazan ayında mutfaklarda en çok pişen yemeklerden biri olan çorbaları yaparken dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası var. Peki çorba nasıl ideal ölçüde koyulaştırılır? Kıvamlı çorba yapmanın püf noktalarını haberimizde anlattık.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Gündüzleri 20 dakika şekerleme yapın! Ramazan’da uyku sorunlarına karşı 8 önemli öneri
  2. Makyaj malzemelerinin de ömrü var! 3 ayda bakteri yuvasına dönüyor, enfeksiyon riski
  3. Saçı halat gibi olanların 30 dakikalık sırrı! Düzenli kullanım şart, dökülme derdi kalmayacak
  4. Duşakabine yapışan kireci söküp atıyor! Karbonat değil vazelin sürün, ayna gibi parlayacak
  5. Ocağın yanına ve dolaba koyan yandı! 'Bir şey olmaz' demeyin, patlama riski var
  6. Bıçakların yeri artık tezgah değil! Manyetik şerit kurtarıcı oluyor, en güvenlisi
  7. Bu kumaşlar çamaşır makinesini mahvediyor! Kıyafetlere boya geçmesin, böyle kullanın
  8. Evi temizlerken mikrop saçmayın! 2 ayda bir temizlemek şart, moplar için yarım kova yetiyor
  9. Suyu kaçan çorbanın çaresi bayat ekmekte! Kıvamı saniyesinde tutacak
  10. Kabızlık, mide yanması, unutkanlık, dikkatsizlik! ‘Ramazan pidesini çok sıcak tüketmeyin’

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.