SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Su yerine ekmeğe katınca 20 gün taze kalıyor! Kendinden aromalı, ağızda dağılacak

Evde ekmek yapmak, hem mutfakta vakit geçirmek için harika bir uğraş hem de katkı maddelerinden uzak, sağlıklı bir beslenme yoludur. Ancak birçok kişi, evde yaptığı ekmeğin çabuk bayatladığını veya istedikleri kıvamda olmadığını söyler. Peki, fırından çıkan ekmeğinizin yumuşacık kalması için ne yapmalı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Grip sonrası yüzü şişti, 'sihirli taş'la ovarak sorunu çözdü: 'Çene kemiğim düzeldi'
  2. Şef Mehmet Yalçınkaya öve öve bitiremedi! 'Bu çorba çocukluğumdaki ilaç'
  3. Sevilmeyen kıyma kokusunu şıp diye bastırıyor! Tek baharatla sorun çözülecek
  4. Dışı çıtır, içi yumuşacık! Dondurulmuş patates için taktik belli, fırında da oluyor
  5. Son yıllarda anne olma yaşı yükseliyor! Bu hatalar riskli gebeliğe neden olabiliyor
  6. Kadir Ezildi'den kirli, isli duvarı ağartan tüyo! Yarışmada uyardı: 'Tersini çevirin'
  7. Dişi beyazlattığı sanılsa da gerçek başka! Meğer yanlış yapmışız, içten içe bitiriyor
  8. Şampuana ekleyip çalkalayan yaşadı! 1 damlasıyla saçlarınızı coşturacak
  9. Türklerin ilk mayası! Ekmek ve yoğurdun en leziz hali: Nohutu köpürtmek yetecek
  10. Revaniyi sevmeyene sevdirecek tarif! İrmik bile kullanılmıyor, çaya kadar hazır

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.