SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Soğanı, sarımsağı ezen de döven de bilmiyor! Doğrama şekliyle tadını 180 derece değiştirin

Birçok farklı çeşitteki yemeğe eklenen soğan ve sarımsak hem aroma açısından hem de sağlık açısından oldukça faydalı. Ancak bu sebzelerin aroması, doğranma şekline göre önemli ölçüde değişiklik gösteriyor. İşte temel nedenleri.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ramazan’da gaz, reflü ve kabızlığı gideriyor! Halsizlik ve açlık hissini önlüyor
  2. Glokom sinsice ilerliyor! ‘Kalıcı görme kaybına neden olabiliyor’
  3. Sahtesi su değince meydana çıkıyor! Gerçek porselen böyle olur, içine bakın
  4. Koltuk, tezgah, halı fark etmez! Süt lekesinin hakkından gelen süper karışım
  5. Cilt toniğini hazırlamak en kolayı! İkisini karıştırın, çok besleyici
  6. Tırnakları mahveden ürün! 7 gün bekletmeyin, sonrası zarar
  7. Yıpranmış saçlara evde çözüm! 3 malzeme gerekiyor, doğal keratin maskesi
  8. Camdaki, aynadaki bant izi hiç sorun değil! Isıtmak yeter, sürünce eriyor
  9. İftar için şipşak meze tarifi! 15 dakikada masada, lezzeti damakta kalıyor
  10. Göze damlatılan kırlangıç otu ne kadar faydalı? Bilimsel gerçek: 'Geri dönüşü yok'

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.