SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Soğanı, sarımsağı ezen de döven de bilmiyor! Doğrama şekliyle tadını 180 derece değiştirin

Birçok farklı çeşitteki yemeğe eklenen soğan ve sarımsak hem aroma açısından hem de sağlık açısından oldukça faydalı. Ancak bu sebzelerin aroması, doğranma şekline göre önemli ölçüde değişiklik gösteriyor. İşte temel nedenleri.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Üst üste 2 yastık koyup yatanlar yandı! Bildiğimiz gibi değil, adeta sıkıştırıyor
  2. Kilo aldırmayan lahmacun! İçinde un bile yok ama parmak yedirtiyor
  3. Saçta da bahar temizliği şart! Yüzde 90 işe yarıyor, kepek eriyip gidiyor
  4. Poşete koyup ucuna bağlayın, kireç derdi son bulsun! Musluğu parıldatıyor
  5. Altın değerinde 3 yiyeceği tüketti, 34 kilo verdi! 'Aç kalmadan zayıflatıyor'
  6. Yağlı ciltten kurtaran taktik! Su bazlısını seçin, ışıl ışıl görünüyor
  7. Kalbi, bağırsakları ve karaciğeri koruyor! Hem lezzetli hem sağlıklı 4 enginar tarifi
  8. Acı biber demeyin, görünmeyen yüzü başka! Ağza atıldığı an uyarı gidiyor
  9. Kokan şişeye, termosa ilaç gibi! Sadece diş temizlemiyor, 1 tableti yetiyor
  10. Porselen mi, seramik mi, cam mı? Zehir küpünü ıslak parmak testi ele veriyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.