Soğan ile sarımsağı birlikte pişiren yandı! Meğer karaciğeri tahriş edip bitiriyormuş
Her yemekte kullandığımız bir sebze vardır ki o da soğandır. Bazı yemeklerde ise bu lezzeti daha da artırmak sarımsak kullanırız. Herhangi bir zararı var mı diye düşünmeden yaptığımız soğan ve sarımsağı beraber kavurma işlemi sağlığımız için tehdit oluşturabilir. İşte soğan ve sarımsağın beraber pişirilmeme nedenleri.
|
1
1 / 7Fotoğraf
Bazı yiyeceklerin uyumu, lezzeti iki katına çıkarabilir. Yemek pişirirken ise kullanılan ve lezzete lezzet kazan o ikili soğan ve sarımsaktır. Soğan ve sarımsak yemeklere farklı bir aroma verdiğinden hemen hemen her yemekte kullanılır. Bu sayede yemeğin lezzeti de artabilir.