SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sıcakken buzdolabına koyunca bakteriler cirit atıyor! Meğer taktiği çok basitmiş

Yemek pişirdiniz, temizlik yaptınız, yediniz ve şimdi hepsini kaldırmaya hazırsınız. Ancak ocaktaki çorbadan buhar çıkarıyor, kızarmış tavuk çıplak parmaklarınızla dokunamayacağınız kadar sıcak ve fırında pişmiş makarna hâlâ yeterince sıcak. Kalan yemekler buzdolabına koyulmaya hazır mı? Sıcak yiyecekleri buzdolabına koymak gıda güvenliği için iyi bir fikir değil. İşte yiyeceklerinizi soğutarak taze ve bakterisiz tutmanız için nedenler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ne maşa ne düzleştirici! Sütle ipek gibi saçlar artık dümdüz, kuaförü unutun
  2. Ya depreme duşta yakalanırsam? Hayat kurtaran yöntem: Hafifçe aralayın
  3. Son portakalları böyle değerlendirin! Ne acı ne ekşi, tam kıvamında reçel
  4. Kapıdan içeri sokan yandı! Alerji coşturan çiçek de var, nefesi anında tıkıyor
  5. Tereyağı kafa karıştırmasın! Tuzsuz değil tuzlu olacak, tatlıların gizli yıldızı
  6. Göz altı halkaları tarih olacak! Pahalı kremler çöpe, doğal iksir poşetin içinde
  7. Hazır fide almadan yetiştiriliyor! Balkonda kıtır kıtır salata, pet şişede sera etkisi
  8. 45 yıllık ustadan kaymak tarifi! 1 çay kaşığı ekleyin, damakta ipek gibi yayılacak
  9. Buzdolabına girince kendini salıyor! Soğanı mahveden hata, ne tadı kalıyor ne vitamini
  10. Kızarıklık, kaşıntı, kuruluk kabusunuz olmasın! Hassas ciltler için nem bombası

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.