SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Şekere hayır, bal ve akçaağaç şurubuna evet! Daha doğalı yok, yavaş yavaş işliyor

Şekerin ölçülü tüketilmesi gerektiğini bildiğimiz halde yiyecek ve içecekleri tatlandırmak için tüketim dozunu aşabiliyoruz. Bu durum diyabet, kalp hastalıkları, kronik iltihaplanmalar ve kan şekeri problemlerine yol açabilir. Ancak şekeri sağlıklı alternatiflerle birlikte almak mümkün olabilir. İşte uzmanların yorumu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Öksürüğü şıp diye kesen mucize çay! Doğal balgam söktürücü, tahrişi yatıştırıyor
  2. E vitamini deposu bakım yağı! Kırışıklıkları açıyor, cildi canlandıracak
  3. Cilt bakımında salyangoz dokunuşu! Güney Koreliler vazgeçemiyor, nemi hapsediyor
  4. Sert kabuklarının içindeki sinarin ilaç gibi! İyi gelmediği hastalık yok, karaciğer dostu
  5. Acıdan kızaran gözlere İbn-i Sina reçetesi! Suyunu balla karıştırınca yanmayı alıyor
  6. Sabahları kalkıp içen ip gibi oluyor! Ihlamurdan gelen detoks, limonlu suya rakipmiş
  7. Makinedeki 3'üncü göz bu işe yarıyormuş! Zorlu kirleri affetmeyecek, sonuç tertemiz
  8. Faydasını duyan evinden eksik etmeyecek! Doğal probiyotikmiş, asırlık sirke anası
  9. Narı tuzlayıp yiyince temizliyormuş! Yemekten sonra rahatlatan etki, şifa deposu
  10. Doğal yollarla şekillendirince bozulmuyor! 1 kez uygulamak yeterli, dolu görünecek

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.