Pazının faydalarını İbrahim Saraçoğlu açıkladı! Yoğurtla tüketince çok etkili
Bahar aylarında sofralarda daha sık görülen pazı, pek çok özelliğiyle insan sağlığını destekliyor. Hem kilo vermek isteyenlere hem de sağlıklı beslenmekten yana olanların da sıklıkla tercih ettiği bir besin. Pazının faydalarını Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı.ZENGİN İÇERİĞİ STRESİ AZALTIYOR
Pazı, A, C ve K vitaminleri açısından son derece zengin. Ek olarak demir, kalsiyum ve magnezyum gibi önemli mineraller içeren pazı, genel sağlığı destekler ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. antioksidanlar açısından da zengin olan pazı, serbest radikallerle mücadeleye ve oksidatif stresin azaltılmasına yardımcı oluyor.