SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Parmak yedirten aşure için babaanne tarifi! Püf noktası süzmekte, tane tane oluyor

Aşure, genellikle buğday, nohut, fasulye, kuru üzüm, kuru kayısı, ceviz, fındık, badem, kuru incir, kuru üzüm gibi baklagiller ve kuru meyvelerden oluşuyor. Tarçın, şeker, su, süt veya pekmez gibi tatlandırıcılar da aşurelerde mutlaka kullanılır. Ancak aşure pek çok kişi için yapımı zor, tadı doyumsuz bir tarif olsa da, en iyi aşure için püf noktaları henüz bilinmiyor. İşte o detaylar haberimizde!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Otel havlularına veda edin! Hepsinde mikro çip varmış: Maliyeti karta yansıyor
  2. Ne maşa ne düzleştirici! Sütle ipek gibi saçlar artık dümdüz, kuaförü unutun
  3. Ya depreme duşta yakalanırsam? Hayat kurtaran yöntem: Hafifçe aralayın
  4. Son portakalları böyle değerlendirin! Ne acı ne ekşi, tam kıvamında reçel
  5. Kapıdan içeri sokan yandı! Alerji coşturan çiçek de var, nefesi anında tıkıyor
  6. Tereyağı kafa karıştırmasın! Tuzsuz değil tuzlu olacak, tatlıların gizli yıldızı
  7. Göz altı halkaları tarih olacak! Pahalı kremler çöpe, doğal iksir poşetin içinde
  8. Hazır fide almadan yetiştiriliyor! Balkonda kıtır kıtır salata, pet şişede sera etkisi
  9. 45 yıllık ustadan kaymak tarifi! 1 çay kaşığı ekleyin, damakta ipek gibi yayılacak
  10. Buzdolabına girince kendini salıyor! Soğanı mahveden hata, ne tadı kalıyor ne vitamini

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.