Olgunlaşmamış muzu bal gibi yapan yöntem! Airfryer'a atın, sadece 2 dakika yetiyor
Muz, ekmek, kek ve smoothie gibi bazı tariflerin temel malzemesidir ancak olgunluk seviyesi, en sevdiğiniz yemeklerin lezzetini ve hatta dokusunu değiştirebilir. Muzları nasıl olgunlaştıracağınızdan emin değilseniz deneyebileceğiniz birkaç yöntem var. İşte muzu olgunlaştırmak için yapabilecekleriniz.
27.08.2024 - 12:08
|
Son Güncellenme: 27.08.2024 - 15:31
Muzları olgunlaştırmanın en hızlı yolu mikrodalga kullanmaktır. Sert muzlarınızı sadece birkaç dakika ısıtın ve onları son derece yumuşak hale getirin. Bu yöntem muzlarınızın tadını daha tatlı yapmasa da, tarifiniz için ezilebilir hale gelecektir. Zamanınız kısıtlı olduğunda ve muzlarınızı yumuşatmak istediğinizde 2 dakikadan az vaktinizi alacak bu yöntemi şöyle uygulayabilirsiniz:
İlginizi Çekebilecek Haberler
Arabayı çiziyor, camları mahvediyor! Temizlerken sakın kullanmayın, maliyet artırıyor
Kokusuz pırasa pişirmenin sırrı sapındaymış! Tek alternatif yeterli, iri iri doğrayın
Vücuttaki ağrıyı aspirinden daha hızlı kesiyor! Türk kahvesinin yanından eksik etmeyin
Aylarca saçınızı fön çekilmiş gibi gösteren yöntem! Evde yapın, kuaföre taş çıkartır
Gençlerde giderek arttı, sinsice ilerliyor! Bağırsaktan vuruyormuş, bu belirtilere dikkat
Meğer zor değilmiş! Çeşidi fark etmez, dondurulmuş peyniri 10 dakikada çözüyor
Yoğurtla karıştırınca faydasını 2'ye katlıyor! Antioksidanı fullüyor, doğal ilaç
Yıllardır yanlış rendeliyormuşuz! Zamandan kazandırıyor, püf noktayı paylaştı
El kurutmada kritik 30 saniye kuralı! Mikropları üzerinize saçıyor: 'İkisi de aynı'
Masada, sehpada kalan su lekesini anında yok ediyor! En etkilisi mayonezmiş