Olgunlaşmamış muzu bal gibi yapan yöntem! Airfryer'a atın, sadece 2 dakika yetiyor
Muz, ekmek, kek ve smoothie gibi bazı tariflerin temel malzemesidir ancak olgunluk seviyesi, en sevdiğiniz yemeklerin lezzetini ve hatta dokusunu değiştirebilir. Muzları nasıl olgunlaştıracağınızdan emin değilseniz deneyebileceğiniz birkaç yöntem var. İşte muzu olgunlaştırmak için yapabilecekleriniz.
|
1
1 / 10Fotoğraf
Muzları olgunlaştırmanın en hızlı yolu mikrodalga kullanmaktır. Sert muzlarınızı sadece birkaç dakika ısıtın ve onları son derece yumuşak hale getirin. Bu yöntem muzlarınızın tadını daha tatlı yapmasa da, tarifiniz için ezilebilir hale gelecektir. Zamanınız kısıtlı olduğunda ve muzlarınızı yumuşatmak istediğinizde 2 dakikadan az vaktinizi alacak bu yöntemi şöyle uygulayabilirsiniz: