SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Son portakalları böyle değerlendirin! Ne acı ne ekşi, tam kıvamında reçel

Kış aylarının en sevilen meyvesi portakalı artık tezgahlarda az sıklıkta görmeye başladık. Son kalan portakalları değerlendirmenin en güzel yollarından biri, aromatik bir portakal reçeli hazırlamaktır. Tarifi basit gibi görünse de, reçelin kıvamını tutturmak biraz zorlayıcı olabilir. Özellikle portakal kabuklarının acısını almak için bu portakal tarifini deneyebilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ne maşa ne düzleştirici! Sütle ipek gibi saçlar artık dümdüz, kuaförü unutun
  2. Ya depreme duşta yakalanırsam? Hayat kurtaran yöntem: Hafifçe aralayın
  3. Son portakalları böyle değerlendirin! Ne acı ne ekşi, tam kıvamında reçel
  4. Kapıdan içeri sokan yandı! Alerji coşturan çiçek de var, nefesi anında tıkıyor
  5. Tereyağı kafa karıştırmasın! Tuzsuz değil tuzlu olacak, tatlıların gizli yıldızı
  6. Göz altı halkaları tarih olacak! Pahalı kremler çöpe, doğal iksir poşetin içinde
  7. Hazır fide almadan yetiştiriliyor! Balkonda kıtır kıtır salata, pet şişede sera etkisi
  8. 45 yıllık ustadan kaymak tarifi! 1 çay kaşığı ekleyin, damakta ipek gibi yayılacak
  9. Buzdolabına girince kendini salıyor! Soğanı mahveden hata, ne tadı kalıyor ne vitamini
  10. Kızarıklık, kaşıntı, kuruluk kabusunuz olmasın! Hassas ciltler için nem bombası

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.