Lezzetinin sırrı sapında, şifası bambaşka! Dilimleyip limonlu suya yatırın, tadı nefis
Mevsimin en şifalı sebzelerinden kereviz, zeytinyağından etli yemeklere, salatadan mezeye birçok yemeğin içerisinde kullanılabiliyor. Kerevizin sapı ve yapraklarının da faydalı olduğu söyleniyor. Sağlığımız için çok faydalı olan bu sebzeyi hazırlarken bazı doğrama tekniklerine dikkat etmelisiniz. Bu sayede en lezzetli kerevizi elde edeceksiniz. İşte kerevizin püf noktaları.Vücudumuza sayısız fayda sağlayan kereviz, pazar ve marketlerdeki yerini aldı. Soğuk ve sıcak yemeklerde, her alternatifte kullanılan kerevizin lezzeti bambaşka. Üstelik sadece kök kısımları değil, sapı ve yaprakları da çok faydalı. Ancak doğru tekniklerle hazırlandığı zaman bu lezzeti yakalayabiliyoruz. İşte püf noktaları.