SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lezzetinin sırrı sapında şifası bambaşka! Dilimleyip limonlu suya yatırın, tadı nefis

Mevsimin en şifalı sebzelerinden kereviz, zeytinyağından etli yemeklere, salatadan mezeye birçok yemeğin içerisinde kullanılabiliyor. Kerevizin sapı ve yapraklarının da faydalı olduğu söyleniyor. Sağlığımız için çok faydalı olan bu sebzeyi hazırlarken bazı doğrama tekniklerine dikkat etmelisiniz. Bu sayede en lezzetli kerevizi elde edeceksiniz. İşte kerevizin püf noktaları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yemeklerin lezzetine lezzet katıyor! Yan yana gelince sofrada şölen oluşturacak
  2. Mevsimi geldi, her derde deva! Metabolizmayı şaha kaldırıyor, mikropların düşmanı
  3. Saçlar için sirke etkisi inanılmaz etkili! Yumuşacık yapıyor, kepekten eser yok
  4. İşin püf noktası 2 kat sürmekmiş! Hataya düşmeyin, pudradan önce mutlaka yapın
  5. Yıllara meydan okuyan kumaş: Kaşmir! Mısır nişastasıyla temizlemek yetiyor
  6. Sağlıklı bağışıklığa ulaşmak mümkün! 'Sırrı günlük alışkanlıkları değiştirmekte saklı'
  7. Puf puf kabaracak, rakibi anne köftesi! Harcına ekleyince tarifi sormayan kalmıyor
  8. Boşken bile pis pis kokuyorsa çözümü filtrede! Kilidini açınca ne varsa akıyor
  9. Süre uzadıkça yumuşuyormuş! 40 yıllık usta tüyoyu verdi, en güzel pişi böyle yapılır
  10. Ebeveynler dikkat! Löseminin belirtisi gribal enfeksiyonlarla karıştırılabiliyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.