SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lezzeti tabakta değil, damakta yayılıyor! Hataylıların parmak yedirten içli köfte sırrı

İçli köfte, Türk mutfağının gözde lezzetlerinden biri kabul edilir. Yumuşacık dış hamuru ve içindeki zengin baharatlı kıyma harcıyla hem göze hem de damağa hitap eder. Ancak içli köfte yapımı her an yapılabilecek nitelikte bir tarif olmadığı ve fazla emek gerektirdiği için birçok kişi bu lezzeti dondurulmuş olarak almayı ya da evde çok miktarda hazırlayıp dondurmayı tercih eder. Peki, dondurulmuş içli köfteyi en doğru şekilde pişirmek için nelere dikkat etmek gerekir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Nemlendiriceden bin kat daha etkili! Çatlayan dudaklara çare: Bal ve vanilya
  2. Lezzeti tabakta değil, damakta yayılıyor! Hataylıların parmak yedirten içli köfte sırrı
  3. Obezite, sigara, beslenme! İşte meme kanseri riskini artıran 15 etken
  4. Ne mercimek ne de tarhana! Gribe, soğuk algınlığına bu 3 çorba meydan okuyor
  5. Makyajsız güzelliğin 6 püf noktası! Aşamaları çok basitmiş, mükemmel sonuç
  6. Japonların asırlık taktiği! Yüz buruşturan ekşi mandalinayı bal küpüne çeviriyor
  7. Elektriklenen saçlara son! 1 yemek kaşığı elma sirkesi yetiyor, ekstra parlak
  8. Savaş alanına dönen evi 10 dakikada düzenleyen yöntem! Deneyen herkes memnun
  9. Metabolizmayı fişek gibi yapan rutin! 6 ayda 25 kilo verdi, her sabah kahveyi böyle içti
  10. Hayati riske yol açabilir! Çoğu kadının gözünden kaçıyor, 6 kritik hata

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.