SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lezzeti tabakta değil, damakta yayılıyor! Hataylıların parmak yedirten içli köfte sırrı

İçli köfte, Türk mutfağının gözde lezzetlerinden biri kabul edilir. Yumuşacık dış hamuru ve içindeki zengin baharatlı kıyma harcıyla hem göze hem de damağa hitap eder. Ancak içli köfte yapımı her an yapılabilecek nitelikte bir tarif olmadığı ve fazla emek gerektirdiği için birçok kişi bu lezzeti dondurulmuş olarak almayı ya da evde çok miktarda hazırlayıp dondurmayı tercih eder. Peki, dondurulmuş içli köfteyi en doğru şekilde pişirmek için nelere dikkat etmek gerekir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kar ülkemizi etkisi altına aldı! Bu önlemleri almadan dışarı çıkmayın
  2. Lahanayı sarıp böyle buzluğa atın! Davetsiz misafir için birebir, aylarca taptaze kalıyor
  3. Rozalı cildi mahvediyor! Bu bileşenler yoksa sakın kullanmayın
  4. İskandinav sarısına kavuşmak çok basit! Sırrı bebek saçlarda: 'Güneş açmış gibi duracak'
  5. Hücreleri yenileyen formül! Cildi bebek gibi yapan 'Aynısefa' yağı
  6. 5 yıldızlı otellerin havlu ağartma yöntemi: Karbonat-limon! Yumuşatıcıya taş çıkartır
  7. Musluk üzerine asılan bez en kötüsü! Tam tersi etki yaratıyor, 30 saniye ısıtmak şart
  8. Ne zeytinyağı ne de ayçiçeği! Kızartmayı şölene çevirecek, yüksek ısıya da dayanıklı
  9. Uzun süre oturuyorsanız dikkat! Sakrum ağrısı günlük yaşamınızı etkileyebilir
  10. Güçlü ve uzun tırnakların sırrı açığa çıktı! Ne manikür ne pedikür, çare yediklerimizde

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.