SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lezzeti tabakta değil, damakta yayılıyor! Hataylıların parmak yedirten içli köfte sırrı

İçli köfte, Türk mutfağının gözde lezzetlerinden biri kabul edilir. Yumuşacık dış hamuru ve içindeki zengin baharatlı kıyma harcıyla hem göze hem de damağa hitap eder. Ancak içli köfte yapımı her an yapılabilecek nitelikte bir tarif olmadığı ve fazla emek gerektirdiği için birçok kişi bu lezzeti dondurulmuş olarak almayı ya da evde çok miktarda hazırlayıp dondurmayı tercih eder. Peki, dondurulmuş içli köfteyi en doğru şekilde pişirmek için nelere dikkat etmek gerekir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ağızda dağılıyor, dışı kıtır içi yumuşacık! 30 yıllık ustadan gerçek tulumba tarifi
  2. Pimapene damlayan boya dert değil! Hasar bırakmayan yöntem, sonuç sıfır iz
  3. Makineden çıkan bulaşıkta su lekesine son! Top yapıp atın, parlatıcıdan etkili
  4. Pet şişeyle sarma sarmak artık çok kolay! Yaprağı ucuna koyun, kendiliğinden oluyor
  5. Meyve sepetine üşüşemiyorlar! Sinekler bu kokudan kaçıyor, mutfağa uğramıyor
  6. Sağlıksız cildin 4 işareti! Kaşıntının nedeni bakın neymiş
  7. Kabızlıkla başlıyor, kasılmayla artıyor! Makat çatlağına en doğal çözüm
  8. Makinedeki tıkırtının sebebi! 30 yıllık usta uyardı: Banyo paspaslarını parçalıyor
  9. Uzmanlar uyarıyor: Tüp bebekte başarının sırrı, tedaviye erken başlamak
  10. Havalar ısındı ayaklar mantarlandı! 15-20 dakika suda bekletin, yazın rahat edin

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.