SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kurban'dan kalan kemikler şifa deposu! Buz yapar gibi saklayın, vitamini ölmüyor

Kurban Bayramı'nın geçmesiyle birlikte kesilen etlerin nasıl saklanacağı herkesin kafasında karmaşık bir soruydu. Şimdi ise kalan kemikler ve kemik suyunun muhafazası daha önemli. Uzmanlara göre kemik suyunu atmak yerine mutlaka tüketmelisiniz. İşte kalan kemikleri değerlendirmenin yolları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Herkes birbirine ‘narsist’ diyor! Peki, gerçek narsisim nedir?
  2. Hem anne hem de bebeğin sağlığını tehdit ediyor! Hamilelikte bunları yapmayın
  3. Rulo katın en lezzetli hali! Bu tarif hazırını unutturuyor, çıtır çıtır oluyor
  4. Buğulanan gözlük camlarına son! Patates kabuğu sürenler inanamıyor
  5. Markettekilere bin basar, yeşil çaylısı bile var! Evde sabun yapmanın sırrı
  6. Makinesiz, yıpratmadan temizliyor! Bir fırçayla ayakkabıları yepyeni yapın
  7. Havluyla saç kurutan hapı yuttu! Tişörtten iyisi yok, ne kabarıyor ne dökülüyor
  8. Kaşıntılı saç kâbusu! Farkında değiliz ama tek hamlede iyileştiriyor
  9. Cildiniz yaza hazır mı? 2 damlası nemlendirmeye birebir, doğal reçete
  10. Saç, tırnak, cilt ondan sorulur! Biyotini böyle yiyerek alın, her evde var

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.