SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kurban'dan kalan kemikler şifa deposu! Buz yapar gibi saklayın, vitamini ölmüyor

Kurban Bayramı'nın geçmesiyle birlikte kesilen etlerin nasıl saklanacağı herkesin kafasında karmaşık bir soruydu. Şimdi ise kalan kemikler ve kemik suyunun muhafazası daha önemli. Uzmanlara göre kemik suyunu atmak yerine mutlaka tüketmelisiniz. İşte kalan kemikleri değerlendirmenin yolları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yaşlanmaya meydan okuyun! Kırışıklıkları azaltıyor, kırışıklığı önlüyor
  2. 3 ürün mucizeler yaratıyor! Cildi pırıl pırıl yapacak, böyle kullanın
  3. Turşucuların sakladığı tüyo! Acı biberler kütür kütür oluyor, asla erimeyecek
  4. Tıkanmış lavabolara 15 yıllık tesisatçı hilesi! Şeker işi çözüyor, artıklar için birebir
  5. Kafası ve kuyruğu kalsiyum deposu! 'Çok zahmetli' deyip atmayın, doğal retinol
  6. Bir çintik kimyon lokuma çeviriyor! Ev hanımlarının vazgeçemediği şipşak tarif, tadı nefis
  7. İçindeki protein cildin ilacı! Köpürene kadar çırpın, en pahalı kozmetiklere taş çıkartıyor
  8. Günlük hayatı olumsuz etkiliyor! Bu tedaviler kabızlık ve idrar kaçırmaya iyi geliyor
  9. Elinize geleni buzdolabına tepmeyin! 5 dakikada temizleniyor, israfa son veriyor
  10. Tatlı ustasının 33 yıllık sırrı! Azar azar dökünce şekerparenin lezzeti 2'ye katlanıyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.