Kovid-19 sonrası görülen koku kaybı için öneri: Nane, tarçın, sarımsak
Kovid-19'u atlatanların yaşadığı en büyük sorunların başında koku kaybı yer alıyor. Peki, koronavirüs geçirenlerin koku kaybının geçip geçmediğini anlamak için neler yapabilirler? Kulak Burun Boğaz Hastalıkları (KBB) Uzmanı Prof.Dr. Şahin Ulu, koronavirüs sonrası ortaya çıkan koku ve ani işitme kaybı ile ilgili bakın neler söyledi...
|
1
1 / 9Fotoğraf
Koku kaybını anlamak için kullanılan kimyasal maddelerin koku reseptör hücrelerine zarar verme ihtimali olduğunu belirten Prof.Dr. Şahin Ulu, kahve çekirdekleri, nane, tarçın veya taze sarımsak gibi yiyeceklerin koku kaybını anlamada iyi bir seçenek olduğunu söyledi.