SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kimse bilmiyor, kabuklu da yeniyormuş! Trabzon hurmasına bastırınca anlaşılıyor

Trabzon hurması, özellikle tatlı ve sulu yapısıyla dikkat çeken bir meyve. Ancak kabuklu mu yoksa kabuksuz mu yenmesi konusu hala kafa karışıklığına neden olabiliyor. Bu faydalı ve lezzetli meyveyi seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Detaylar haberimizde!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Mücveri ertesi gün de taptaze yiyin! Lastik gibiyse bunu yapın: Kızart-sar-dondur
  2. 1 günde yağlanan saça elveda! Kuaförlerin sakladığı sır, ele alıp köpürtün
  3. Uzun kirpikler hayal değil! Bir damlası yetiyor, geceleri sürün
  4. 'Tırnak batığı' deyip geçmeyin! Yanlış kesim topal yürütür; sebebi alışkanlıkmış
  5. Önce kavur sonra beklet! Acukayı hep yanlış yapmışız, komşular tarif isteyecek
  6. Kuyumcuyu unutun! Altın takılar artık evde parlıyor, 5 damlayla iş bitecek
  7. Herkes birbirine ‘narsist’ diyor! Peki, gerçek narsisim nedir?
  8. Hem anne hem de bebeğin sağlığını tehdit ediyor! Hamilelikte bunları yapmayın
  9. Rulo katın en lezzetli hali! Bu tarif hazırını unutturuyor, çıtır çıtır oluyor
  10. Buğulanan gözlük camlarına son! Patates kabuğu sürenler inanamıyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.