SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kemik suyunu ne kadar tüketmeliyiz ve kaç saat kaynatılmalı?

Kemik suyu, her yaş grubunun tüketimine uygun içerdiği vitamin ve minerallerle vücut direncini artırdığını söyleyen Diyetisyen Gizem Gençyürek, "Kemik suyunun azı yarar, çoğu zarar. Hayvansal yağ kaynağı olan kemik suyu yüksek oranda kolesterol içermesi sebebiyle kalp-damar ve kan kolesterol düzeyleri yüksek olan hastalarla fazla kilolu bireyler için uygun olmayabilir" dedi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Cildi 20 kendi 40 yaşında! Botoks ve dolgu yok, sırrı Japon bantlarıymış
  2. Baş dönmesi, ödem, çarpıntı, yorgunluk! İşte kalp hastalıklarının 11 belirtisi
  3. Boş bakıyor veya gözlerini bir noktaya dikiyorsa dikkat! ‘Çocuğunuz ateşli havale geçiriyor olabilir’
  4. Balkanlar'dan gelen saç uzatma tüyosu! 'Babaannem öğretti, suyunu şampuana koyun'
  5. C vitamini fışkırıyor, hangisinde daha fazla? Portakal ve limonun arasındaki fark buymuş
  6. Ne sirkeli ne de tuzlu su tam temizlemiyor! Yıkamadan önce sapından ayırmak sart
  7. Kas yapmak isteyen bunu içsin! 1 bardağı bile protein deposu, enerjiyi ateşliyor
  8. Cep yakan faturalar için Kadir Ezildi taktiği! 'Her hafta halı yıkıyorum, yine de az geliyor'
  9. Yatağa düşüren karın ağrısına birebir! Göbek deliğine sürün, anında rahatlatıyor
  10. Yemeğe lezzet katan soğan doğrama yöntemi! Ünlü şefler böyle yapıyor, çaprazı makbul

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.