SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kayseri'nin gözbebeği, pastırma çiğ de yenir demeyin! Pişince bir başka oluyor

En çok tüketilen şarküteri ürünlerinden biri pastırmadır. Pek çok kişi pastırmayı kahvaltılarda çeşitli formlarda tüketmeyi sever. Tuzla kurutulan bu besin, genellikle pişirilmeden tüketilir. İnsanlar pastırmayı pişirmeden yemenin herhangi bir zararı olup olmadığını merak ediyor. İşte cevabı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Düğüm olduysa kolayı var! Zinciri dolanmış takıları tek hamlede çözen yöntem
  2. Boyayla cayır cayır yaktığı saçlarını kurtardı! Biberiye taktiği: 'Hep spreyliyorum'
  3. Yatmadan sürün, ikiye ayrılan saç uçlarına deva! Doğal E vitamini desteğiymiş
  4. 10 dakikada pamuk gibi oluyor! Tırnak etlerinden şipşak kurtulun, acı yok
  5. İçinde renklendirici yok, ıspanak var! Lezzet arayanlara labneli yeşil poğaça tarifi
  6. Bir kere yemek bile yeter! Hastalık yüzü görmeyen ikili: Etkisi ilaçla yarışıyor
  7. Kıymasız da içli köfte yapılıyormuş! Patates ekleyince parmak ısırtıyor
  8. 70 yaşındayken bile 40 gösteriyor! Japonların güzellik sırrı: 'Muz kabuğuyla siliyorum'
  9. Kayseri'nin gözbebeği, pastırma çiğ de yenir demeyin! Pişince bir başka oluyor
  10. Yanlış beslenme zannediliyor ama mide kanserinin önde gelen nedenlerinden biri!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.