SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kayseri'nin gözbebeği, pastırma çiğ de yenir demeyin! Pişince bir başka oluyor

En çok tüketilen şarküteri ürünlerinden biri pastırmadır. Pek çok kişi pastırmayı kahvaltılarda çeşitli formlarda tüketmeyi sever. Tuzla kurutulan bu besin, genellikle pişirilmeden tüketilir. İnsanlar pastırmayı pişirmeden yemenin herhangi bir zararı olup olmadığını merak ediyor. İşte cevabı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Patatesin en iyi hali! Kızartmaya hiç gerek yok, fast-food'lara taş çıkaran tarif
  2. Evde rengarenk mum yapmak çok kolay! Anında değişiyor, iş bitiren pastel boya
  3. 17 yıllık dermatolog güzellik reçetesini verdi! Cildi 10 yıl gençleştiren yağ çekme tekniği
  4. Her yıkamadan sonra deterjan bölmesine koyun! Ne koku kalacak ne küf, gargara şartmış
  5. Kar yemek güzel bir fikir mi yoksa buz gibi bir risk mi?
  6. Özellikle 2 yaşın altındakiler etkileniyor! İşte çocuklarda gribe karşı 8 etkili öneri
  7. 30 yıllık ustadan mis gibi güllaç tarifi! İnek sütü hataymış, 8 katlısı efsane oluyor
  8. Duvara yapışan sigara kokusunu söküp atıyor! 3 malzeme yeter: Karıştırıp bırakın
  9. Duşta avuç avuç dökülmesi meğer işaretmiş! Kritik sayı 150, nedenleri var
  10. Emayeyi tencere, tavayı mahveden hata! Böyle ısıtınca yıllarca yıpranmıyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.