SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kayseri'nin gözbebeği, pastırma çiğ de yenir demeyin! Pişince bir başka oluyor

En çok tüketilen şarküteri ürünlerinden biri pastırmadır. Pek çok kişi pastırmayı kahvaltılarda çeşitli formlarda tüketmeyi sever. Tuzla kurutulan bu besin, genellikle pişirilmeden tüketilir. İnsanlar pastırmayı pişirmeden yemenin herhangi bir zararı olup olmadığını merak ediyor. İşte cevabı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. İlkbaharda ekin, yaz boyu haşere görmeyin! İlaçsız yöntem, böcekler nefret ediyor
  2. Bakır bardakta tüketilen ayran zehirleyebilir! Vücutta sinsice birikiyormuş
  3. Mücveri ertesi gün de taptaze yiyin! Lastik gibiyse bunu yapın: Kızart-sar-dondur
  4. 1 günde yağlanan saça elveda! Kuaförlerin sakladığı sır, ele alıp köpürtün
  5. Uzun kirpikler hayal değil! Bir damlası yetiyor, geceleri sürün
  6. 'Tırnak batığı' deyip geçmeyin! Yanlış kesim topal yürütür; sebebi alışkanlıkmış
  7. Önce kavur sonra beklet! Acukayı hep yanlış yapmışız, komşular tarif isteyecek
  8. Kuyumcuyu unutun! Altın takılar artık evde parlıyor, 5 damlayla iş bitecek
  9. Herkes birbirine ‘narsist’ diyor! Peki, gerçek narsisim nedir?
  10. Hem anne hem de bebeğin sağlığını tehdit ediyor! Hamilelikte bunları yapmayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.