SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kayısı reçelini baklavayla yarıştıran tüyo! Asla şekerlenmiyor, meyvesi diri diri kalıyor

Kayısı reçeli, tatlı ve hafif ekşi aromasıyla sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Özellikle yaz aylarında taze kayısıların bol olduğu dönemde yapılması önerilen bu reçel, kış aylarında da tatlı ihtiyacını karşılayacak mükemmel bir seçenektir. Kıvamı tutmayan reçel yapma kaygısını ortadan kaldıracak detaylı tarif ve püf noktalarıyla karşınızdayız.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Midesi ekşiyen süte koşuyor, meğer gerçek başkaymış! Bilinmeyen 'zencefil' detayı
  2. Tabakta değil, lezzeti damakta dağılan mantı tarifi! Kayserililerin vazgeçilmez sırrıymış
  3. Lahana dolmasını böyle sarın, dağılma derdi kalmayacak! Lezzetine doyulmuyor
  4. Streçle kaplayınca banyo mis gibi kokuyor! Tek gereken sadece bir tane tornavida
  5. Geceden çamaşır suyuna yatırılan el bezi zehirmiş! İş bitiren 'karbonat' taktiği
  6. Protein tozundaki böbrekleri altüst eden hata! 'Bu işin kuralı var ama kimse uymuyor'
  7. Tenceredeki su bir daha taşmayacak! Kenarına azıcık sürün, bu kadar basitmiş
  8. Sinir sıkışmaları, omuz kası yırtığı! ‘El, kol ve omzunuzu idareli kullanın’
  9. Osmanlı'da ilaç niyetine yeniyordu! Bağırsakları dip köşe temizliyor, doğal hastalık kalkanı
  10. Değme kreme, seruma taş çıkartır! Bebek maması gibi yumuşacık, tek bir çizgi dahi bırakmıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.