SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kayısı reçelini baklavayla yarıştıran tüyo! Asla şekerlenmiyor, meyvesi diri diri kalıyor

Kayısı reçeli, tatlı ve hafif ekşi aromasıyla sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Özellikle yaz aylarında taze kayısıların bol olduğu dönemde yapılması önerilen bu reçel, kış aylarında da tatlı ihtiyacını karşılayacak mükemmel bir seçenektir. Kıvamı tutmayan reçel yapma kaygısını ortadan kaldıracak detaylı tarif ve püf noktalarıyla karşınızdayız.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sabır çekerek nar ayıklamaya son! Su dolu kaba yatırmak yetermiş, asla dağılmıyor
  2. Çay saatine hemen hazır! Anneniz yapmış gibi olacak, yumuşacık kek için suyu enfes
  3. Taş dolu dişleri inci gibi yapan en doğal tüyo! Haftada 1 uygulayın, sonuç tertemiz
  4. Limonla yapılan hamilelik testi güvenilir mi? Sosyal medya konuşuyor, işte gerçek
  5. Kirli kana düşman, mideye dost! 500 milyon kişi ekmek yerine yiyor, mucize sebze
  6. Sürmesi 1 dakikanızı bile almaz! Kellik problemini bitiriyor: 'Resmen saçımı yeniledi'
  7. Artık ayvalarınız kolay kolay kararmayacak! Nemden koruma şart, aylarca taze kalıyor
  8. Doğal yöntemlerle tırnaklarınızı uzatın! Günde 1 kez uygulamak bile yetiyor
  9. Kimyasal olmadan saçınızı boyayın! Çaresi kuru ceviz kabuğunda saklıymış
  10. Cildi 20, kendisi 40 yaşında! Botoks ve dolgu yok, sırrı Japon bantlarıymış

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.