SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Katlama yöntemiyle balon gibi kabarıyor! Sufleniz şelale gibi akacak, işte şef tarifi

Göz alıcı kabarıklığı, sıcacık ve yumuşacık iç dokusuyla hem göze hem de damağa hitap eden sufle, özellikle çikolata severlerinin vazgeçilmezlerinden biridir. Ancak, o mükemmel kabarmış ve akışkan sufleyi yapmak sanıldığı kadar kolay değil. Birçok tatlı şefi, sufleyi bir tariften öte, sabır ve incelikle şekillenen bir ritüel olarak ele alır. İşte, tam da bu sebeple her başarılı suflenin ardında dikkatle uyulmuş püf noktaları ve doğru tekniklerin kullanımı yatar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  2. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  3. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  4. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  5. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
  6. Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor
  7. Saçları tel tel kopartan hata! Duş sonrası tarak süren yandı, geniş dişli en iyisi
  8. Uzmanlar uyarıyor! Ramazan öncesi suyu artırın, çayı kahveyi azaltın
  9. Grip sonrası yüzü şişti, 'sihirli taş'la ovarak sorunu çözdü: 'Çene kemiğim düzeldi'
  10. Şef Mehmet Yalçınkaya öve öve bitiremedi! 'Bu çorba çocukluğumdaki ilaç'

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.